7 ianuarie 2011

Carter Burwell va compune muzica din Breaking Dawn 1 si 2

Conform siteului The Playlist, compozitorul Carter Burwell, cel care a scris muzica instrumentala din primul film al seriei Twilight, a semnat contractul pentru realizarea coloanei sonore pentru Breaking Dawn 1 si 2. Compozitorul a mai lucrat cu regizorul Bill Condon si in alte proiecte, in filmele “Kinsey” si “Gods And Monsters”.

Iata ca dupa ce Alexandre Desplat a compus pentru “New Moon” si Howard Shore pentru “Eclipse”, Carter Burwell se intoarce sa incheie seria Twilight!
Sursa

Sa ne aducem aminte de cateva dintre piesele scrise de Carter pentru Twilight: Bella's Lullaby, The Lion fell in Love with the Lamb, Stuck here like mom si The skin of a killer:

6 comentarii:

  1. mmmm cit de mult imi place)))din toata seria asta e muzica cea mai reusita...sunt sigura ca si pentru breaking dawn va face o muzica super caci e ff talentat

    RăspundețiȘtergere
  2. yes! asa este ca cele doua de dupa twilight nu au avut succesul primului????

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...The skin of a killer e preferata mea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine...muzica din primul film e geniala...the lion fell in love with the lamb si i know what you are :D :x ...cea mai buna idee..ca el sa compuna muzica si pt Breaking dawn...:D

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mia placut si muzica din new moon si eclipse:)sunt sigura ca va face o treaba excelenta!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.