13 ianuarie 2011

Informatii de pe platourile de filmare Breaking Dawn

Site-ul NessieMackenzie are informatii de la o sursa de pe platourile Breaking Dawn, despre programul de filmari si despre cum se distreaza actorii.
Dupa cum stiti, Breaking Dawn se filmeaza momentan in Baton Rouge, Louisiana. Este programat ca echipa sa se mute in Vancouver, Canada in februarie ca sa incheie filmarile pentru ambele parti ale filmului. Cele doua parti din Breaking Dawn se filmeaza in acelasi timp.

O sursa de pe platourile de filmare, a declarat:
Au filmat lupta, care este la finalul partii a doua, apoi o scena de dragoste. Asa functioneaza, se alterneaza scene din ambele parti. Dar numai scene de interior totusi. Se lucreaza asa din ratiuni de post-productie. O sa fie mai usor sa se monteze totul la sfarsit."
Despre actori, sursa a spus: “Se distreaza grozav pe platou. Nu e vorba doar de munca, ci de distractie cu prietenii. Sunt multe petreceri, iesiri la cinema si glume. E ca o mare familie. Robert vine pe platou si spune ceva de genul : “Unde e fiica-mea?" (referindu-se la Mackenzie). E foarte amuzant”.
Sursa

4 comentarii:

  1. ma bucur foarte mult ca se distreaza ! daca termina filmarile in februarie .. de ce mai asteptam pana in noiembrie!! amuzanta faza cu rob =)) Unde e fiica-mea?=))

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte bine, chiar ma bucur ca se distreaza, cat despre replica lui Rob, ei bine, chiar ca e haioasa :))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.