19 ianuarie 2011

Kristen - Articolul din Vogue

In revista Vogue putem sa vedem o noua latura a lui Kristen, atat prin look-ul ei schimbat, cat si prin raspunsurile sale din interviu. Actrita isi pregateste fanii pentru ceea ce urmeaza dupa ce filmarile Breaking Dawn se vor incheia si o va lasa in urma pe Bella Swan.

Dupa perioada petrecuta in rolul Bellei, Kristen a trecut prin schimbari majore, care au inclus si distrugerea totala a vietii ei private: "N-am cum sa spun altfel. Pur si simplu nu pot sa ma duc la mall. Ma deranjeaza ca nu pot sa ies pe afara mai des. Si ma deranjeaza ca n-o sa mai fiu niciodata o fata oarecare, intr-un loc oarecare. "

In ciuda celebritatii, este constienta ca va trebui sa munceasca daca vrea sa fie luata in serios, indiferent ce proiecte viitoare va avea. Kristen a spus in interviu: "In momentul acesta lumea se gandeste: Hai sa vedem ce mai face fata din Twilight, hai sa vedem cum incearca ea sa fie diferita... Eu imi aleg proiecte foarte ambitioase si daca n-o sa fiu in stare sa le duc la capat, atunci nu vreau sa mai fac asta."

Dar Kristen nu se plange de statutul ei, pentru ca pana la urma, celebritatea i-a adus si bani, despre care vorbeste cu seriozitate: "De fiecare data cand aud de cineva ca este foarte bogat, prima mea intrebare este Si faci ceva cu ei? Sau stai degeaba? Ii pastrezi pur si simplu?". Cu o parte din banii ei, Kristen intentioneaza sa construiasca niste adaposturi pentru cei care se chinuie sa-si ia viata de la inceput. Ideea i-a venit atunci cand se documenta pentru unul din rolurile si a fost impresionata de povestile oamenilor pe care i-a intalnit.

Incercand sa iasa din tiparul celebritatii Twilight, Kristen a jucat un rol de adolescenta care lucreaza intr-un club de striptease in Welcome to the Rileys, o vedeta rock in The Runaways si mai recent in filmul On The Road. Revenirea in rolul Bellei pare sa fie pentru ea un pas in spate, pe care ea il descrie "ca si cum m-as intoarce inapoi la scoala". Dar Kristen se gandeste la fanii Twilight si vrea sa fie multumiti de rezultatul final al muncii ei : "M-am atasat de seria Twilight, mai ales acum, ca se afla la final, si a trecut atata timp de cand am inceput. Vreau doar ca fanii cartilor sa fie multumiti, nu-mi pasa neaparat de ce spun altii."
Sursa

2 comentarii:

Spune-ti si tu parerea.