24 ianuarie 2011

Nominalizari la Zmeura de aur

Au fost publicate nominalizarile la Zmeura de Aur de anul acesta si din pacate filmul Eclipse si actorii se afla pe majoritatea listelor.
Robert si Taylor sunt nominalizati amandoi la categoria Cel mai prost actor, iar Kristen la Cea mai proasta actrita. Jackson Rathbone este pe lista Cel mai prost actor intr-un rol secundar, iar regizorul David Slade este nominalizat pentru Cel mai prost regizor.
Filmul Eclipse este nominalizat pentru Cel mai prost film, Cea mai proasta continuare si Cel mai prost scenariu :(
Listele complete le gasiti AICI
Sursa

8 comentarii:

  1. ceeee?:O
    cred ca astia sunt nebuni:-w:O:O

    RăspundețiȘtergere
  2. mda aceste "premii" mi se par o porcarie ... in fine si anul trecut a fost nominalizat new moon ... sandra bullock si apoi a castigat oscarul .. deci porcarie de "premii"

    RăspundețiȘtergere
  3. aveam senzatia ca luna noua a fost cel mai prost al seriei (de pana acum) si a primit 4 nominalizari. Cred ca, pentru zmeura nu prea au avut ce sa aleaga anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda..ce sa mai spun? Cele mai handicapate „premii” ever.Adica nu a obtinut new moon care a fost cel mai slab dintre toate atatea nominalizari si primeste Eclipsa?E clar astia ori le poarta pica celor din Twilight ori sunt cretini de-a dreptul.Dar cel mai mult mi-a placut ce a zis Jodelle.A fost cam asa: „LOL imi place cum Eclipse a obtinut nominalizari la Zmeura de aur,cand stim cu totii ca a fost unul dintre cele mai bune filme ale anului”

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred si eu ca nu prea au avut ce nominaliza si sau legat de eclipse,ce nu pot eu intelege este faptul ca toti cei de acolo merg in contradictoriu unii cu ceilalti.....cum poti nominaliza un film care a luat atitea premii bune ca fiind unul prost.Sa fi fost asa nu mai luau ei toate premiile))))intr-un cuvint "americani")))

    RăspundețiȘtergere
  6. in sfarsit si-a dat seama cineva:)))
    mama ce bucurosi sunt "fanii" seriei
    ca si mine de altfel:))

    RăspundețiȘtergere
  7. zmeura de aur mi se pare o prostie ..de exemplu anul trecut The blind side a fost nominalizat ca fiind cel mai prost film si chiar a castigat la zmeura de aur si la oscar a castigat pentru cel mai bun film..si cred ca premiile oscar sunt mult mai importante ..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.