20 ianuarie 2011

Peter despre scena finala din Breaking Dawn

Dupa cum stiti, partile 1 si 2 din Breaking Dawn se filmeaza simultan in Baton Rogue. La Globurile de Aur, Peter Facinelli a dat un interviu pentru MTV, in care a declarat ca ultima scena din partea a2a s-a filmat deja si ca toata echipa a devenit melancolica la gandul ca acela era finalul filmului. Peter a mentionat ca in scena respectiva erau inclusi peste 70 de actori, desi noi stim ca in ultima scena din carte apar doar Edward si Bella! Sa speram ca Peter a facut doar o confuzie, si ca se referea de fapt la ultima scena in care apare el.

"Zilele trecute am filmat secventa de sfarsit si stiam ca este finalul celor doua filme, asa ca ne-a cam apucat melancolia. A fost trist."

Peter, care a recunoscut ca programul de filmari a fost dureros de incarcat, il lauda totusi pe regizorul Bill Condon pentru mediul lui de lucru calm si creativ: "Bill Condon e fantastic. Lucreaza foarte bine cu actorii, e foarte cooperant. Este o adevarata placere sa lucrezi cu el. Si e mereu foarte relaxat. Nu-l vezi niciodata transpirand."


Sursa

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.