2 ianuarie 2011

Rob si Kristen de Revelion

Rob si Kristen au fost intr-adevar pe insula Wight in noaptea dintre ani.
Fana care s-a pozat cu ei spune ca si-a facut cu greu curaj sa-i deranjeze si sa-i roage sa faca o fotografie. I-a vazut pe cei doi pe faleza, inconjurati de un grup de prieteni, si n-a putut sa rateze o asemenea ocazie. Se pare ca Rob a fost foarte politicos si dragut cu ea, Kristen mai putin. Asta probabil din cauza ca tocmai atrasesera atentia unui grup de fani dornici de fotografii.

In restaurantul Spyglass Inn de la malul marii:

Si inca doua poze cu Rob:

Sursa si Sursa

5 comentarii:

  1. saracii nici de revelion nu pot avea liniste!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar din cate pare, fana avea bun simt si se vedea ca nu e de aia psihopata care tipa, deci nu inteleg de ce Kristen nu a putut juca putin teatru...

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, oricine si-ar fi dorit sa fie lasat in pace, macar in noaptea de revelion....

    RăspundețiȘtergere
  4. dar a fost doar o poza nu au trebuit sa isi petreaca intreaga seara cu ea... dar cred ca adevaratul motiv pentru care erau iritati nu era o singura fana, ci mai multe :))

    RăspundețiȘtergere
  5. AA hai nu spuneti ca voi nu ati fi facut o poza cu ei, este vina lor stiti de ce?Pentru ca asa e viata de vedetă odata ce intri nu mai scapi, Kristen e putin cam nesimtita pentru ca spune ca vrea sa fie lasata in pace dar la dracu` esti vedeta acum suporta sau iesi din aceasta lume.Ma bucur ca Rob e politicos si un gentelman.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.