14 ianuarie 2011

Scurta istorie a scenelor din dormitor

Pe site-ul Mtv a fost publicat un articol care enumera scenele cu Edward si Bella in pat, in filmele seriei Twilight de pana acum, anticipand astfel noaptea nuntii din Breaking Dawn. Enjoy:

"Toata lumea vorbeste despre poza noua si incitanta din Breaking Dawn, dar cu siguranta nu este prima data cand ii vedem pe Bella si Edward in pat. De fapt, aproape toate scenele romantice de pana acum dintre ei doi, s-au petrecut in dormitor. Ca sa nu ne mai gandim cat de mult avem de asteptat pana la premiera partii intai din Breaking Dawn (adica 10luni, 4 zile, 12ore), ne-am hotarat sa privim in urma la cateva dintre ocaziile cand cuplul nostru preferat a aparut in scene...din asternut. Nu, nu e nevoie sa ne multumiti.

Haideti sa o luam de la inceput. Vreti sa stiti cum au fost distribuiti Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile lui Edward si Bella din Twilight? Au facut o demonstratie foarte convingatoare de pasiune, in timp ce se sarutau pe patul regizoarei Catherine Hardwicke. Asta e un mod bun de a da un interviu pentru un loc de munca...

Prima data este intotdeauna speciala, si abia cand Edward a sarutat-o pe Bella pentru prima data, au devenit un cuplu credibil in film, dar si in viata reala. Sa nu uitam ca Edward obisnuia sa se furiseze in camera Bellei ca sa stea imbratisati in fiecare noapte.

Filmul New Moon a fost cam dezamagitor, pentru ca Edward era plecat, iar Bella isi petrecea majoritatea timpului in pat, singura (desi Jacob a incercat sa o cucereasca cu muschii lui). Dar Edward si Bella s-au intors la fapte in Eclipse. Prima data s-au sarutat si imbratisat in patul ei, in timp ce Edward discuta decizia importanta de a-i lua sufletul Bellei transformand-o in vampir. Apoi, si-a cumparat propriul pat, ca sa aiba unde sa se mangaie cand Bella ramanea peste noapte la familia Cullen. Si asa ajungem in prezent, la anticiparea scenelor din Breaking Dawn. Sa nu ne dezamagesti, Bill Condon!"

Articolul in engleza il gasiti pe site-ul Mtv - AICI

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.