2 ianuarie 2011

Topul Stirilor Twilight in 2011

Site-ul Examiner a realizat un top al celor mai importante evenimente, lansari si stiri Twilight de care ne vom bucura in 2011. Lista include cele mai asteptate momente din urmatoarele luni, in ordine cronologica:

1.Filmarile
Breaking Dawn
Filmarile Breaking Dawn au inceput deja de o luna si ceva, si din 3 ianuarie se vor relua dupa vacanta de sarbatori. Desi platoul de filmare din Baton Rouge este foarte bine pazit impotriva scurgerilor de informatii, avem totusi speranta ca o sa aflam din cand in cand amanunte despre film. Actorii sunt activi pe profilele lor de Twitter, oferindu-ne mici informatii in exclusivitate si nu trebuie sa uitam ca regizorul Bill Condon a publicat poze de pe platorile de filmare de Ziua Recunostintei si de Craciun, si probabil ca o sa continuie cu surprizele.

2.Ghidul oficial Twilight

Pe 12 aprilie se va lansa Ghidul Oficial Twilight scris de Stephenie Meyer. Ghidul a fost anuntat de mult timp, deci fanii sunt nerabdatori sa afle explicatiile autoarei si sa citeasca amanuntele omise in carti. Cartea despre Bree Tanner a dovedit ca mai sunt multe de aflat despre lumea Twilight. Se pare ca si Twilight Graphic Novel volumul 2 va aparea tot anul acesta.

3.Trailere si poze promotionale din Breaking Dawn
Cu siguranta ca imaginile din film si clipurile video promotionale sunt foarte asteptate. Nu vor aparea toate de-odata, ci pe parcursul intregului an, pe masura ce se apropie lansarea. Probabil ca primul trailer Breaking Dawn o sa fie difuzat in exclusivitate in cadrul unui eveniment important. Sa ne amintim ca primul trailer New Moon a fost difuzat la MTV Movie Awards. Pozele din film vor aparea pe rand, ca sa prelungeasca suspansul, deci urmeaza o perioada foarte interesanta pentru fanii Twilight.

4.Coloana sonora
Fiecare coloana sonora din filmele seriei Twilight a avut povestea ei. Au fost compuse numeroase piese inspirate din carti si multe trupe si-au dorit sa participe cu melodiile lor pe soundtrack. In cazul filmului Eclipse, albumul s-a lansat online si a oferit ocazia fanilor de a-l asculta inainte de a-l cumpara. Toata lumea a fost foarte curioasa sa afle care sunt artistii alesi sa faca parte din coloana sonora. La fel se va intampla si acum. Deci ne asteapta multe momente interesante legate de soundtrackul Breaking Dawn, culminand cu lansarea albumului oficial. Si alegerea compozitorului pentru muzica instrumentala din film va fi foarte importanta. Este posibil sa fie ales un singur compozitor pentru ambele parti ale filmului, pentru a asigura continuitatea.

5.Premii

Deja stim ca la premiile People’s Choice Awards de anul acesta, Kristen Stewart si Taylor Lautner si-au anuntat participarea. Cu siguranta urmeaza multe alte aparitii ale actorilor in cadrul evenimentelor de acest gen. Este de retinut ca in 2010, actorii din Twilight au participat la MTV Movie Awards, Scream Awards, Video Music Awards, Golden Globes si chiar Premiile Oscar.

6. Personajele noi din Breaking Dawn
O sa aflam mai multe despre actorii distribuiti in rolurile noi din Breaking Dawn. Cativa dintre ei au profiluri pe Twitter si astfel fanii pot sa-i cunoasca mai bine. Ceilalti probabil ca vor da interviuri si vor aparea in emisiuni ca sa-si promoveze imaginea. Asta se va intampla in apropierea lansarii primei parti din film. O sa fie interesant sa aflam cum s-au simtit actorii cand s-au alaturat fenomenului Twilight.

7. Multe interviuri
In luna noiembrie o sa ne bucuram de asa de multe apartitii televizate ale actorilor, articole, fotografii si interviuri in presa tiparita si online, incat abia o sa putem sa facem fata. O sa fie greu sa ne hotaram ce stiri Twilight merita atentia noastra. Cand o sa fim prinsi in avalansa de informatii, o sa fie clar cat de cunoscuta a devenit seria Twilight peste tot in lume.

8. Celelalte filme ale actorilor
Actorii din Twilight au lucrat si la alte proiecte cinematografice, iar anul acesta ii vom vedea pe marile ecrane. Se pare ca cele mai asteptate filme sunt Water For Elephants (cu Robert Pattinson), On The Road (cu Kristen Stewart) si The Apparition (cu Ashley Greene).

9. Premiera Breaking Dawn
Nimic n-o sa se compare cu seara in care va avea loc premiera partii intai din Breaking Dawn. Asa cum s-a intamplat si la premierele filmelor anterioare, fanii vor veni la marele eveniment cu mult timp inainte, ca sa prinda un loc bun. Sa speram ca noi, cei care nu vom putea ajunge in LA, vom avea macar posibilitatea sa urmarim transmisiunea live de la fata locului. Actorii, autoarea Stephenie Meyer, regizorul Bill Condon, artistii de pe soundtrack si toti cei implicati in realizarea filmului vor fi prezenti pe covorul rosu. Aceasta este un moment care merita cu adevarat asteptat.

10.Breaking Dawn in cinematografe
Filmele New Moon si Eclipse au inregistrat un numar record de spectatori in saptamanile lansarii. Bineinteles ca asa se va intampla si cu Breaking Dawn, dar cel mai important este ca fanii vor putea in sfarsit sa urmareasca pe marele ecran unele dintre scenele lor preferate din intreaga serie Twilight. In Breaking Dawn 1 trebuie sa vedem nunta, luna de miere, cateva personaje noi si inceputul unei noi vieti. Lansarea este programata pentru 18 noiembrie, adica avem de asteptat mai putin de un an de acum incolo. O sa fie un an grozav!

Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa:)

3 comentarii:

  1. pacat ca la people choice 2011 nu o sa fie si rob
    si pacat ca filmul e interzis copiilor sub 15 ani

    RăspundețiȘtergere
  2. si pacat ca filmele se lanseaza la asa mare distanta unul de celalalt!

    RăspundețiȘtergere
  3. :((rob nu va fi???dar au zis ca anunta persoane care participa pana in ziua show-ului:(...si BD va fi interzis copiilor sunr 15???wow...pe mn nu ma deranjeaza dar eu credeam ca e zvon:|

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.