6 aprilie 2011

Interviu Jamie

Un scurt interviu cu Jamie Campbell Bower pentru "Teen Vogue."
Cum au fost filmarile pentru "Breaking Dawn"?
A fost minunat sa filmam in Baton Rouge. De fapt,eu am avut glezna rupta de la "Camelot" si am ajuns la filmari purtand o cizma . Insa trebuia sa o dau jos si s-o pun la loc intre filmari. A fost sange, sudoare si lacrimi, dar asta e ceva de ce esti mandru.
La ce sa se astepte fanii de la filmul Twilight numarul 4?
Este mult mai intunecat. Paraseste putin felul descris inital de Stephenie si se apropie mai mult de genul horror. Sunt cateva momente infricosatoare. Cei de la Volturi ajung sa fie ridicoli. O sa vedeti cat de sadici si nebuni sunt.Avem cele mai bune replici - cand mergeam la filmari era intotdeauna distractie.
Esti trist ca s-a terminat "Harry Potter"?
Pentru mine e bine, insa pentru Bonnie (Wright) actrita cu care sunt impreuna, este mai greu,pentru ca ea a fost implicata 10 ani. Ea si ceilalti au crescut cu "Harry Potter".
Team Twilight sau Team Potter?
Team Jamie! Niciunea - Team "Camelot".
Placere interzisa a culturii pop?
Miley Cyrus.
Cea mai des cantata melodie de pe iPod-ul tau?
“Party in the USA” de Miley Cyrus.
Daca ai putea sa ai o superputere,care ar fi?
Puterea de a aparea la 4 inci mai la stanga de oriunde as fi - gandeste-te la asta. Daca cineva are o sabie,iar tu esti la 4 inci la stanga, nu te-ar putea rani.
Ce citesti acum?
"On the Road" de Jack Kerouac.
Sursa

Un comentariu:

  1. Simpatic, chiar foarte :X Cat despre BD .. sa ajjunga film horror:-? so vad si pe asta !:X. Astept cu nerabdare.. desi o sa imi iasa fire albe pana apare =))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.