24 mai 2011

Concursuri Apa pentru elefanti !


UPDATE: Avem doua castigatoare ! Pentru ca amandoua au avut un numar egal de like-uri, Alexandra Sandu si Bianca Pop primesc fiecare cate un exemplar din cartea Apa pentru elefanti :) Felicitari! Le rugam sa ne trimita datele de contact la adresa StiriTwilightBlog@gmail.com.

Facem concurs pe Facebook! Castigati cartea Apa pentru elefanti, care a stat la baza filmului nou-lansat pe marile ecrane, cu Robert Pattinson si Reese Whiterspoon in rolurile principale.
Daca ati vazut filmul, postati pe wall-ul Stiri Twilight parerea voastra despre el, fie ca e pozitiva, fie ca nu. Daca nu l-ati vazut, spuneti pur si simplu un motiv pentru care vreti cartea. Castiga postarea cu cele mai multe like-uri la sfarsitul concursului. Data limita este 6 iunie 2011. Mult succes!

Un alt concurs gasiti pe Cinemagia, unde puteti castiga premii Apa pentru elefanti (un set format dintr-un tricou si un semn de carte). Trebuie sa aveti cont pe site si sa raspundeti la intrebarea "Cine este autoarea romanului Apă pentru elefanţi?". Data limita este 27 mai 2011.

2 comentarii:

  1. Nu trebuia afisat castigatorul? Ca e trecut de mult de 27 mai..

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey Krisz. Castigatorii Cinemagia au fost afisati aici: http://www.cinemagia.ro/concursuri/water-for-elephants.html
    Celalalt concurs tine pana pe 6 iunie.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.