16 noiembrie 2011

Interviu cu Robert Pattinson

Vineri se lansează pe marile ecrane aşteptatul Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I, iar Cinemagia îţi prezintă mai jos un scurt interviu cu unul dintre cele mai hot staruri de la Hollywood. Devenit celebru o dată cu apariţia sa din Harry Potter şi Pocalul de foc, Robert Pattinson a ajuns unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei după ce a primit rolul lui Edward Cullen din seria Twilight.

Află mai jos ce a însemnat pentru el să apară în Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I.

Cum au fost filmarile in Brazilia?
Superb, e o tara diferita. Nu stiu daca m-am indragostit de Brazilia, dar filmarile au fost cel putin interesante. Era un loc uimitor, cu peisaje incredibile, unde natura putea sa ne distruga toate planurile intr-o secunda. Am avut parte de ploi torentiale si uragane. Alt lucru pe care l-am remarcat este reactia diferita a fanilor de acolo fata de actori si fata de film. In timpul filmarilor din SUA sau Canada, oamenii pur si simplu te iau pe sus. Se intampla si de mai multe ori pe zi.

Care a fost scena in care te-ai simtit cel mai... expus?
Din fericire nu am filmat scenele intime cu prea multi oameni in jurul nostru. Sau cel putin nu am stiut ca suntem inconjurati de toata echipa (rade).

Ai vreo scena favorita in aceste doua capitole finale ale Sagai Amurg: Zori de zi?
Cea a nasterii. Este extrem de diferita de orice altceva ati vazut pana acum in Saga Amurg. Este intensa, dramatica si noi am simtit-o la fel in timpul filmarilor. Nu cred ca ar fi putut fi facuta altfel, daca ati citit cartea atunci stiti prea bine la ce ma refer.

In afara nuntii, ce moment a fost mai dificil pentru tine?
Am fost foarte stresat cand a trebuit sa imi dau jos tricoul. In toate cartile seriei se pune mult accent pe aspectul fizic al lui Edward, lucru care nu m-a afectat pana in acest moment, pentru ca am reusit sa-l evit. Insa in Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 n-am mai avut incotro, nu puteam sa filmez o scena in mare complet imbracat.

Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 si Partea 2 s-au filmat in acelasi timp. Cum te simti acum, avand in vedere ca a fost ultima data cand l-ai interpretat pe Edward?
Inca nu constientizez faptul ca acest proiect a luat sfarsit. Conferintele de presa au loc in continuare si oamenii imi cer in fiecare zi detalii despre film. Pana la lansarea ultimei parti sunt sigur ca nu voi simti faptul ca personajele noastre isi incheie calatoria.

Edward si Bella au in film o nunta impresionanta. Este acesta genul de nunta pe care ti-o doresti?
Mie mi se pare foarte simplu raspunsul la intrebarea aceasta. Si cu putin timp in urma Kristen s-a suparat pe mine pentru ca am declarat ca rolul mirelui la nunta este unul pur decorativ. Chiar si atunci cand am jucat rolul mirelui mi-am dat seama cine are ultimul cuvant in privinta nuntii. In timp ce eu sunt imbracat intr-un costum ca oricare altul, mireasa este condusa la altar intr-o rochie de printesa si toate privirile sunt atintite asupra ei, nu e evident pentru cine este organizata toata ceremonia? In concluzie, nunta mea va fi cu siguranta asa cum si-o doreste viitoarea mea sotie (rade)

Sursa

2 comentarii:

  1. Doamne, nu imi dau seama....Robert s-a apucat iar de scoala? De unde dracu' a scos ,,profundele" astea? pentru ca intr-adevar sunt gandite....

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil lucrul la acest film l-a facut sa gandeasca mult mai limpede si mai rational

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.