22 noiembrie 2011

Zori de zi – Partea 1, peste 80.000 de spectatori în weekend

Zori de zi – Partea 1, peste 80.000 de spectatori în weekendSute de fani au fost prezenti la premiera de gala a filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1, de la CinemaPRO, unde alaturi de vedete si sosiile celebrilor Edward si Bella, au sarbatorit nunta anului, prevestind parca succesul fenomenal, pe care avea sa-l inregistreze filmul in urma weekendului de lansare, cand a fost vizionat de peste 80.000 de spectatori.

Andreea si Cabral Ibaka, membrii trupei LA-LA BAND, prezentatorii emisiunii "Povestiri adevarate" de la televiziunea AcasaTV - Dan Cruceru si Ioana Maria Moldovan, Mihai Gruia (Akcent), Mircea Solcanu, Majda, Lora si Dan Badea au asteptat cu nerabdare continuarea povestii de dragoste dintre Bella si Edward, sarbatorind premiera celui de-al patrulea film al sagai alaturi de versiunile romanesti ale celebrilor actori Kristen Stewart si Robert Pattinson.

Pentru spectatorii din Romania, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 s-a dovedit a fi cel mai de succes film al seriei, productia fiind vizionata in weekendul de lansare de 80.665 iubitori de film, rezultat care situeaza Zori de zi – Partea 1 pe locul secund in topul celor mai performante filme in weekendul de premiera, dupa Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi.

Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 poate fi vizionat in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Sursa

3 comentarii:

  1. mei, ,,sosiile" erau mai mult imitatori...

    RăspundețiȘtergere
  2. Va invitam la un eveniment inedit: Petrecere Zori de zi - duminica 27 noiembrie, ora 14.00 la standul Rao de la Targul Gaudeamus.

    Concurs pentru fani: http://blog.raobooks.com/2011/11/24/concurs-pentru-fanii-sagai-amurg/

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.