22 decembrie 2011

Dakota Fanning se mentine in forma

Programandu-si o sesiune de antrenamente in weekend, tanara actrita americana Dakota Fanning (17 ani) a fost surprinsa de paparazzi pe cand parasea o sala de fitness din New York in urma cu doua zile. Si daca tot figureaza pe lista celor mai bogate staruri de la Hollywood cu varsta sub 21 de ani, cu o avere estimata la 16 milioane de dolari, blondina a accesorizat la tinuta ei de workout o geanta Valentino, creatie pentru care a platit putin peste 2.000 de dolari. Mutandu-se in luna octombrie pe Coasta de Est pentru a urma cursurile Universitatii din NY, Dakota se va intoarce in curand la Los Angeles pentru a-si petrece sarbatorile de iarna alaturi de familie.
Dakota Fanning la sala Dakota Fanning se mentine in forma


17 decembrie 2011

Robbert Pattinson o inseala pe Kristen Stewart?!

Multe zvonuri au aparut de cand Robbert Pattinson a fost surprins de paparazzi in compania actritei Sarah Roemer. Totul s-a intamplat in Los Angeles. Sarah Roemer este cunoscuta pentru Thriller-ul Disturbia in care a jucat in 2007.

 Sursa CeleBuzz




9 decembrie 2011

Ashley Greene si Reeve Carney

ashley-greene-reeve-carney


 Ashley Greene și-a găsit de ceva timp un nou iubit: actorul Reeve Carney (28). Probabil că numele lui nu vă este cunoscut pentru că a avut doar câteva apariții în “Spread” și “The Tempest”, dar s-a făcut remarcat Broadway musical Spider-Man: Turn Off the Dark 

Sursa


Nikki Reed in revista Self



Michelle Tractenberg cat pe ce sa obtina rolul Bellei!


Michelle Tractenberg a jucat in destul de multe filme, cele mai cunoscute fiind Cop Out , 17 again, Eurotrip. A aparut si in multe seriale, si printre multele aparitii in Gossip Girl are un rol, e Georgina Sparks.
Aceasta marturiseste ca era sa obtina rolul Bellei din cunoscuta saga Twilight! Actrita marturiseste ca nu e suparata ca nu a reusit sa obtina rolul, spunand ca a jucat in Serialul "Buffy...", in care tot despre vampiri este vorba.

 Sursa Celebuzz

2 decembrie 2011

Robert si Kristen nu vor petrece Craciunul impreuna.

Actorii din “Zori de zi” nu vor petrece Crăciunul împreună. Robert Pattinson şi Kristen Stewart au declarat că familiile lor îi vor alături de ei de sărbători, aşa că Robert va zbura la Londra, iar Kristen va petrece în Statele Unite.
“Sunt foarte trişti pentru că nu vor fi împreună de Crăciun. Dar şi-au promis că, după 26 decembrie, vor face tot posibilul să fie împreună şi să încerce să se odihnească după ce au avut un an plin”, a declarat o sursă din preajma celor doi.