5 aprilie 2009

Interviu cu Kristen Stewart

Photobucket

Kristen Stewart isi aminteste bine momentul in care si-a dat seama ce efecte a avut Twilight asupra vietii ei. In timpul fimarilor pentru Twilight (care a avut incasari record de peste 500 milioane $), actrita s-a concentrat strict asupra muncii ei, si nu s-a gandit la fanii seriei, care au transformat cartiile lui Stephenie Meyer intr-un fenomen global.Cand actrita a plecat la Roma pentru o sesiune de autografe, fanii au intampinat-o cu multa bucurie si au fost atat de multi incat ea a ramas foarte mirata.
"In timp ce ieseam din cladire,nu puteam ajunge la masina", isi aminteste ea."Am fost tarata de garziile de corp. Nici macar nu eram pe picioarele mele. Daca nu ma aruncau intr-o camioneta, nu stiu ce se intampla cu mine...eram pe punctul de a fii strivita.Deci, am fost literalmente culeasa si trantita intr-o masina, apoi usile s-au inchis si masina a inceput sa tremure. A fost foarte ciudat."
Nu a contat faptul ca Kristen, acum in varsta de 19 ani, a jucat in filme timp de mai mult de 10 ani, Twilight a eclipsat toti acesti ani. Chiar daca a primit multe oferte si mai are de filmat si continuarile din seria "Twilight", actrita recunoaste ca ramane fidela filmelor independente pe care le-a facut inainte si dupa acesta ("The Cake Eaters","Adventureland,","In the Land of Women","Fierce People")
Despre "New Moon",ea spune:
"Taylor ramane in rolul lui Jacob, iar asta e cel grozav lucru. Dupa ce pleaca Edward, Bella este ca un zombie, iar Jocaob reprezinta o lumina de speranta pentru ea." Kristen a mai adaugat faptul ca asteapata cu nerabdare sa creasca alaturi de Bella: "New Moon este o poveste mult mai dureroasa decat prima. Este chiar devastatoare. Bella este foarte deprimata, dar in acelasi timp ea se si maturizeaza."
Stewart este fiica unui mare producator Tv din LA si a unei scenariste australiene. La varsta de 8 ani a jucat intr-o productie pentru Disney numita "The Thirteenth Year", iar la 11 alaturi de Jodie Foster in Panic Room. A mai jucat in The Messengers(horror) si Catch That Kid.
Actrita are multe proiecte in desfasurare ,trebuie sa o joace pe Bella in
Eclipse(2010), si va mai juca si in K-11 (un film scris de mama ei, care prezinta viata din inchisoarea County Jail din LA). Dupa ce termina "New Moon", urmeaza "The Runaways" unde o va interpreta pe faimoasa cantareata de rock Joan Jett."Este ceva nou pentru mine.Nu am mai jucat rolul unei persoane adevarate pana acum.Sunt un pic stresata si intimidata.Dar aste este sentimentul perfect inainte de a incepe un film".

7 comentarii:

  1. super tare ... de abia astept sa vina tot volumu 4 ca nu mai am rabdare... va rog traducetil careva ca engleza mea lasa de dorit :))

    RăspundețiȘtergere
  2. imi puteti spuni si mie va rog cand o sa apara ultima parte din breaking dawn tradusa in romana? plss

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea si eu volumele Amurg, Luna Noua si Eclipsa in format electronic care le aveti va rog contactati-ma pe id: laura_adn91@yahoo.com....va rog mult :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. DAR SOARELE DE LA MIEZUL NOPTII IL ARE CNV TRADUS TOT IN ROMANA?:d..KISS:*

    RăspundețiȘtergere
  5. cine vrea sa citeasca soarele de la miezul nopti sa intre aici ii in romana http://www.scribd.com/doc/16413430/Midnight-Sun-11capitole1PDF-Romana

    RăspundețiȘtergere
  6. o aparut breaking dawn in romana si carte si pe net

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.librarie.net/carti/129080/Pachet-promotional-Stephenie-Meyer-Amurg-Luna-noua-Eclipsa-Zori-carti- acesta este site-ul unde iti poti comanda toate cele 4 carti

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.