10 aprilie 2009

Mini-interviu cu Stephenie Meyer

Fara ea Edward, Bella si restul personajelor voastre preferate din "Twilight" nu ar fi existat. Stephenie Meyer(35) este creatoarea seriei de mare succes. Revista Bravo din Germania ne-o prezinta intr-un mic interviu.
Ce simti cand vezi personajele tale pe marele ecran?
"Aveam deja o imagine in mintea mea, dar nimeni nu a putut sa-mi scoata aceasta viziune(rade). De Robert sunt foarte entuziasmata. A fost greu de gasit pe cineva pentru rolul lui Edward.Aveam dubii ca o sa gasim pe cineva capabil sa-l interpreteze exact asa cum imi imaginam eu. Dar cand l-am vazut pe platoul de filmari, mi-am dat seama ca e perfect.Lucrul acesta ma speriat un pic(rade)."
Vampiri tai sunt foarte diferiti de cei traditionali.De ce?
"Ininte nu stiam nimic de vampiri. Nu vazusem niciun film si nici nu am citit vreo carte despre ei. Poate de aceea cartile mele incalca toate regulile despre vampiri."
Este adevarat ca ideea despre "Twilight" ti-a venit intr-un vis?
"Da,asa este. Asa un vis iti apare doar o data in viata.Dupa aceea am inceput sa scriu povestea."
Te-a schimbat in vreun fel succesul?
"In mare parte nu prea. Ma ocup de cei 3 baieti ai mei, ii duc la scoala, facem temele impreuna.Acest lucru nu o sa schimbe in curand."
Daca ai putea sa fii vampir, ce superputere ti-ar placea sa ai?
"Cred ca mi-ar fi de ajuns sa fiu vampir si sa nu fiu nevoita sa dorm sau sa imbatranesc.Asta ar fi cool."

18 comentarii:

  1. Stephenie este cea mai tare! Dar, din pacate, nu sunt de acord cu ea intr-o privinta: mie nu imi place deloc de Robert Pattison si mi se pare ca el nu este potrivit cu rolul lui Edward. Este adevarat ca rolul lui era cel mai greu de jucat si eu cred ca ea a spus ce a spus despre Robert Pattison doar pentru a fi politicoasa. Edward din carte este descris superb si nu seamana deloc cu Rob. Poooooop toti fanii Twilight!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerile sunt impartite.Fiecare ni l-am imaginat pe Edward in felul nostru, era greu sa ne multumeasca pe toti...Si Stephenie a fost reticenta la inceput, dar acum spune ca e foarte multumita de alegerea facuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am auzit de twilight saga pana sa vad filmul.dupa ce am vazut filmul am inceput sa citesc si cartile...iar pt mn rob e perfect.are fix chipul lui edward pe care mi-l imaginam eu...sunt kiar amuzata de rolul de gay pe care il are in little ashes.nu l-as fi vazut vreodata in postura asta

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am inteles-o pe stephanie meyer intr-o privinta.de ce a trebuit sa o faca pe bella sa para atat de josnica in eclipsa?de a trebuit sa il tradeze pe edward?

    RăspundețiȘtergere
  5. habar n-am.sa mai condimenteze un pic actiunea... Erau prea fericiti, era prea perfect.I-a fost frica sa nu se plictiseasca cumva cititorii:)) Si pe mine m-a enervat toata povestea cu Jacob.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt de parere ca atat cartile cat si filmul sunt grozave si te transpun intr-o alta lume.Este ceva deosebit sa poti scrie sau realiza asa ceva.:-*

    RăspundețiȘtergere
  7. cartile sunt geniale! cred ca sunt printre cele mai bune pe care le-am citit, insa filmul m-a dezamagit. rab nu mi se pare deloc potrivit pentru rolul lui edward, parerea mea! si ati obsetvat ca alice cullen, care in carte era micuta, in film e mai inalta decat rose, care trebuie sa poarte tocuri de 10 + platforma pentru a fi macar la aceeasi inaltime cu alice. acesta fiind una dintre greseli.
    deci nu se compara cu cartea, care m-a impresionat profund! stephenieeste cu adevarat o scriitoare talentata si plina de imaginatie! m-a lasat fara cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt de acord cu ultimul anonim, dar cat de scunda poate fi rose daca alice are o inaltime de 1,65m ?? si in plus nu m-i se pare asa de inalta alice din moment ce a fost respinsa de la modeling pt ca era prea scunda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stephenie Meyer e intr-adevar geniala.Cartile sunt mai mult decat minunate , nu am cuvinte.Dar am auzit ca editura rao o sa editeze celalalt proiect al lui Stephenie (The host-Gazda) in septembrie.Stie cineva pe cat?
    Cn stie sa-mi zica si mie pls pe forumul twilight-mania.forumtwilight.com prin mesage.Plss:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. In curand va apare si la noi "GAZDA", luna aceasta au zis cei de la RAO, dar eu sper ca STEPHENIE sa se tina de cuvant si sa scrie "MIDNIGHT SUN", ar fi completarea perfecta a seriei TWILIGHT. Iar de Pattison ce sa mai zic...E PERFECT.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca Robert Pattinson este potrivit pentru rolul lui Edward Cullen. Nu stiu are un aer misterios exact ca Edward.

    RăspundețiȘtergere
  12. am vazut ca majoritatea sunteti anonimi...si as vrea sa ii spun ceva celui/celei care a scris pe 12 octombrie...

    MIDNIGHT SUN..este aproape imposibil sa mai apara.

    Stephenie a fost tradata din cauza unor prieteni,care au publicat cele 12 capitole,aceasta hotarand sa le posteze si pe siteul oficial,pentru ca acesti prieteni sa nu fie dati in judecata.

    Ideea e ca nu se stie sigur daca Steph va continua sa scrie cartea

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie mi se pare ca Robert se potriveste rolului de vampir

    RăspundețiȘtergere
  14. sooper tare filmul in ador

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna sunt Ana.
    Intr-adevar si eu am auzit k Stephanie nu va mai completa Midnight Sun. Am citit cele 12 cap si sunt soooper. Imi pare foarte rau k nu a continuat s scrie,dar o inteleg. In legatura cu Rob...parerile sunt impartite.Ma rog...in carte apare mai 'prietenos' iar in film mi se pare putin mai violent.Cartile intrec filmul.

    RăspundețiȘtergere
  16. eu , hm eu sunt inca indragostita de Edward si visez visez in fiecare seara mai ales cand eram in febra cartilor nu puteam sa le las din mana nu imi era foame sete numai fumam eram sedata ..sedata de propiul meu drog...cand mie dor si asta in fiecare zi;)) ma uit la pozele cu el si ea asc muzik sountrackurile din film ..aunt abosult fascinata pasiune dinasta am avut ceva mai demult pt Britney, dar acum e altceva m-am indragostit :(si simt ca numi va trece am 23 de ani:(si simt ca sunt fara vlaga daca nul vad o zi nul visez imi fura alceva visele ma sup sunt trista:( nul plac exraordinar pe Rob nu dar Ed ...e chiar de vis Steph a fsot defapt ce a fost are suflet de adolescent ca noi toti care credem in iubire .eu iubesc si mia placut rasp lui Steph ca iar fi de ajuns sa fie vampir sa nu doarama sa nu imbatraneasca si eu vreau raznesc la statutu de vampir cred ca de mult dar odata cu visul pus pe hartie al lui Steph il astept mereu si plang numai inchizand ochii si transpunandu-ma in pov e minunat e de-a dreptu fantastic cel mai rau imi pare ca nu poti ajunge prea usor pe mleagurile de acolo din Forks :( daca cnv se gandeste ca vrea sa-mi faca un cadou care sa ma impresioneze are 2 variante 1 sa ma transforme in vampir ori 2 cea mai plauzibila poate sa ma duca acolo ..in Forks... multumesc Steph si restu' echipei care te-a ajutat sa faci un vis colorat aa Steph continua te rog pt noi cei care te admiram pt cei care viseaza lasa-ne sa visam mai departe Bafta.sunt o sentimentala "nu m-am gandit nicodata prea mult la felul in care voi muri desi am avut destule motive in ultimele cateva luni dar, chair daca m-as fi gandit, nu mi-as fi imaginat ca voi muri in felul acesta...cu siguranta, era un mod frumos de a muri,in locul altcuiva,in locul unei persoane iubite.chiar nobil.asta ar trebui sa conteze....vanatorul zambea prietenos in timp ce se indrepta spre mine sa ma ucida."uffffff

    RăspundețiȘtergere
  17. eu nu unteleg deloc de ce nu vrea sa continue "midnight sun". oricum fanii adevarati cumpara cartile si dupa ce le-au citit pe net. fanii adevarati se duc la film si-l vad si la televizor chiar daca il au pe un cd sau il tin pe hard. eu sunt un fan de genul asta. acum il dau la hbo si l-am vazut de 2 ori pana acum. si o sa ma uit la el si daca il da de 100 de ori. ar trebui s-o scrie pentru fani. mi se pare ca ne datoreaza asta ca doar dam o groaza de bani.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu personal nu cred ca nu a citit nimik despre vampiri,de unde sa fi stiut atatea detalii si despre Volttera?nu va-ti intrebat?si in plus doar un vis dezvoltata atat de mult?sunt deacord ca cartile sunt super insa exzista un mister in aparitia povestii:sau o inspiratie de undeva sau o trairea de-a scriitoarei.ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.