2 mai 2009

Zori de zi - inca 3 capitole

Hey
I'm back:)
Capitolele 22, 23 si 24 din Zori de zi sunt gata si pot fi descarcate de AICI
Traduse de Stefania.
Enjoy!

44 de comentarii:

  1. Yeyyyy... Te iubim!! :)
    Multumim :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :X:*>:D<...multumim...:X:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. nu pot sa iti spun kt de fericita sunt pt k traduceti cartea pt k nici io nu mai pot astepta pana knd va aparea in librarii :X:X:X multumesc mult de tot :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. abia le-am descarcat ca le-am si citit. superb..tineti-o tot asa:X si sa postati traducerea in continuare.. multumim mult >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. ms mult de tot, esti cea mai atare

    RăspundețiȘtergere
  6. stefaniia multumim moolt :D:D

    RăspundețiȘtergere
  7. e ok faptul k traduceti cartea pt k nah unii nu mai au rabdare sa apara dar eu zic k ar fi fost de ajuns traducerea celor doua parti si ultima parte sa nu o mai traduceti pt k cei carora le place seria sa cumpere cartea nu sa o citeasca pe net ...probabil k multi din cei care citesc acum cartea pe pc vor spune k oricum isi vor cumpara si un exemplar din librarii cand va aparea dar sincer nu stiu cati vor face acest lucru si astfel traducerea intregii carti consider k este un lucru negativ pt scriitoare,actori si toti cei implicati in aces proiect Twilight.

    RăspundețiȘtergere
  8. si ar fi ff ok dak ati incerca sa nu mai postati traducerea pe site .

    RăspundețiȘtergere
  9. da are intr-un fel dreptate da pt cei carora le place cu adevarat twilight si vor sa aiba colectia de carti si-o vor cumpara....dar nu cred ca exista vreunul care sa nu vrea sa si-o cumpre pt ca toti de pe acest blog sunt fani adevarati

    RăspundețiȘtergere
  10. MULTUMESC Stefania,esti super....nu ma gandem ca cn se va incumeta sa traduca atat de mult si mai ales sa dea si altora..Yepiii

    RăspundețiȘtergere
  11. dc sa nu le trm.. multumim stefania ....shi eva .. bineinteles...

    unii nu stiu engleza ff bine ...si vor totusi sa citeasca cartea (pana in noiembhrei ..ca cine mai are rabadare?)nu crezi
    eu orik o sa iau tot ce tine de twilight
    ca pur shi simplu ii ador
    :D

    ps: sunt unii care nu isi pot permite ...sa cumpere cartile


    gandeste-te si la altii

    oricine ai fi

    RăspundețiȘtergere
  12. ai totala dreptate....asta incercam si yo sa-i explic....adik cei care chiar adora twilight oricum o sa si-o cumpere ca sa aiba toata colectia

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am citit toate cartile in ianuarie, inclusiv Breaking Dawn. Practic eu nu trebuia sa-mi cumpar nicio carte, dar am facut-o pentru ca mi-au placut. Sunt si persoane care nu stiu sa respecte munca cuiva si "fura" tot ce poate fura, dar, chiar daca as fi una din aia, decat sa stau cu ochii in monitor sa citesc sau sa trag la imprimanta sute de pagini cand pot sa dau 50 de lei si sa am originalul. In plus, cine a dat 150 lei pe 3 carti mai da si pentru "Zori de zi" cand o sa apara.

    Si ca sa o luam invers, cati au asteptat premierea filmului Twilight in tara lor natala si nu l-au descarcat de pe torrent imediat dupa ce a aparut in America? Chestia asta va exista mereu, nu cred ca fetele incalca vreo lege pentru ca nu le iese nimic din "afacerea" asta, niciun profit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu aveti idee cat de recunoscatoare sunt! De dimineata am terminat de citit si Midnight sun.. traducerea..si muream de curiozitate sa vad ce se intampla mai departe in in Breakin' dawn..asa ca m-am apucat sa citesc in engleza...dar e destul de greu.. si obositor.. si cum , cartea e plina de expresii.. foarte greu de citit pt cineva care nu stie engleza perfect si..in speranta ca veti mai posta capitole..am intrat, si chiar asa a fosttttt:X ati mai pus 3 capitole! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim mult Stefania.
    Iti suntem recunoscatori ca ai dat curs cerintei noastre sa postezi ce ai tradus pana acum.
    Ma repet, sunt foarte bune traducerile se vede ca nu esti o amatoare in ceea ce priveste limba engleza.
    Si te rog sa continui cu traducerea, nu-i asculta pe carcotasii care zic ca este suficient ce ai tradus pana acum si restul mai citim noi in noiembrie.
    Cartea o sa mi-o cumpar oricum pentru colectie asa cu am facut si cu dvd-ul ,,Twilight'' desi il downloadasem de pe dc de n ori inainte sa apara, am vrut totusi sa am si varianta originala atat pentru colectia personala, cat si pentru a-mi arata intereseul pentru film si aprecierea fata de scriitoare, actori, regizor etc. (fanii adevarati ajuta la incasarile pentru film+carti, numai astfel cei care au participat la producerea lor isi vor da interesul si pe viitor).
    Si cum mai zicea cineva, poate unele persoane chiar nu isi permit sa achizitioneze cartea si probabil chiar daca nu s-ar fi postat aici traducerile nu ar fi cumparat cartea ci ar fi imprumutat-o de altcineva sa o citeasca, eventual chiar de la biblioteca (din cate stiu eu si bibliotecile cumpara cateva exemplare) asa ca nu s-au diminuat cu nimic viitoarele incasari pentru carte.
    Stefania esti o scumpa...te iubim

    RăspundețiȘtergere
  16. stefania esty cea mai tare!!!te iubim si iti multumim pt tot ce ai fakut pana acum...esty o dulce!!!kisss

    RăspundețiȘtergere
  17. stefania te iubim, fara tine noi murim....:))
    asta este o poiezie de bucurie pt cele 3 capitole! miii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  18. steffy apreciez foarte mult eforturile tale pentru ca noi sa aflam si sa gustam breaking dawn mai profund si mai repede. multumesc foarte mult! 1. gresiti in nici un caz nu trebuie sa se opreasca la partea 2 pt ca pana in noiembrie farmecul se va pierde 2. drepturile si profitul editurii rao nu este afectat pentru ca toata lumea ce citeste aceasta carte o va cumpara sau nu (este un lucru firesc, chiar dupa aparitea in romana multi o vor citi imprumutata). dar nu stiu daca este valabil si pentru noi, eu cel putin vreau colectia mea personala, acolo pe un raft de cinste al bibliotecii mele specal pentru cartile care m-au impresionat! 3.nu este deloc obositor sa stai cu capu in monitor sau sa scoti la imprimanta atatea pag cand esti chiar pasionat. de ce crezi ca citesc majoritatea in engleza? nu mai au rabdare! 4.sa fim sincer nu toata lumea are 2000 lei pentru seria amurg si asta nu inseamna ca nu si-ar dori-o. de ce crezi ca se imprumuta volum dupa volum ci nu doar prima carte pentru ai prinde gustul? 5.suntem cu toti f-oar-t-e- -re-cunoscatori sfefanie sau cel putin asa ar trebui!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. ms steffy! dar cand ai zis ca joi se va posta partea 3 te refereai la toata sau tot trei cap?

    RăspundețiȘtergere
  20. buna tuturor eu sunt noua pe aici ...imi place la nebuie ultima carte yo le am pe primele doua si de abia astept sa le iau si pe celelalte ....cred k le-am citi de 4-5 ori iar cea ce a trads stefania nu am cuvinte....astept sa mai pui cap traduse poop all si nb

    RăspundețiȘtergere
  21. E o idee foarte buna asta cu tradusul. Mie personal nu-mi da nicio idee de a nu o mai cumpara deoarece am citit-o si in engleza si asta nu m-a impiedicat deloc sa nu-mi doresc in continuare sa vina noiembrie mai repede. Fanii adevarati nu se multumesc sa o citeasca o data, vor sa aiba si cartea si sa o rasfoiasca ori de cate ori simt nevoia. Eu cel putin asa gandesc. Felicitari pentru traducere!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sincer mie mi se pare foarte frumos din partea voastra ca traduceti cartea si sper sa apara si celelalte capitole desi eu am citit-o in eng,dar 100% o sa o mai citesc si in romana.:p
    Multumim muuult:x
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  23. Deci Stefania , esti absolut geniala >:D<
    Cand termini de tradus si celelalte capitole ? :X

    RăspundețiȘtergere
  24. multumim stefy .....cand termini de tradus celelate capitole...sa ni le dai shi noua .. nu te lua dupa vorbele ,,anonim,,

    RăspundețiȘtergere
  25. mai ales ..alea rele :P

    RăspundețiȘtergere
  26. ms ms de traducere....bineinteles k o sa-mi cumpar cartea cand apare asa cum mi-am cumparat si celelalte.....dar nu inteleg unde is cap 19,20 si 21....?poate cineva sa-mi zica....?

    RăspundețiȘtergere
  27. maine apare si ultima parte...abia astept:X

    RăspundețiȘtergere
  28. offfffff,,,nu stiu de ce nu pot descarca cartea cartea de pe site sunt fff suparata am incercat de mii de ori...mi-o poate trimite si mie cnv pe meil daca nu reusesc sa o descarc va rog frumosssss...ms mult gruia_florina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. nu conteaza daca voi citit acum toata cartea, cu siguranata o voi cumpara cand v-a aparea si o voi recitit pentru ca e superba!!! nu am cuvinte e ceva ... am numai cuvinte de lauda si apreciez efortul pe care il faceti de a traduce cartea si a ne impartasi si noua.. si aveti respectele mele si numai bine astept restul capitoleleor de tradus ..:) bravo voua!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna,
    Eu sunt foarte fericita ca am reusit sa gasesc aici cartea "Zori de zi", mai aveam putin si innebuneam de nerabdare pana la aparitia ei pe piata, eram fericita daca era si in engleza. Nu mai conta.
    De aceea am inceput sa caut pe net si am dat de acest site. Multumesc Stefania, m-ai facut foarte fericita! Si voi cumpara si cartea la aparitia ei, asta pt. cei care nu sunt de acord cu publicare ei pe acest site. Cred ca Stefania a inteles exact ce vrem noi si de aceea a recurs la aseasta metoda. Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  31. salut ,
    In primul rand multumesc multumesc multumesc!!!!!
    O singura rugaminte unde se gaseste partea 1 din zori de zi .Mor de curiozitate am citit tot ce ai scris dar tot nu cred ca ma voi putea abtine..... pana in noiembrie deja nu stiu cum sa ma opresc din a ma gandi la asta... o nebuie nu?

    RăspundețiȘtergere
  32. Nici nu stii cat de mult te iubesc pentru ce ai facut, acum doua zile am terminat de citit eclipsa SI PRACTIC NU MA ASTEPTAM SA GASESC ZORI DE ZI!! :D ... Te adorrr...GOOD JOB!

    RăspundețiȘtergere
  33. heloo, stefaniaa:D!!.. pff nu am cuvinte sa va multumesc ;;):">.. sunteti superi tari ;;).. dar va roog din tota inimioara mea sa mai postati cateva capitole din "soarele de la miezul noptii"... am citit decat 11 capitolee si mor de nerabdare sa-l citesc pe tot ;;) sau asa cat se poate .. va rog .. trebuie sa mai citesc cate ceva .. sunt la "curent "cu toate volumele si km tot ce se int si asta numai datorita voua in mare parte si va sunt ff recunascatoare !!.. VA ROG .. MAI DA-TI-NE CATE CEVBA DIN "SOARELE DE MIEZUL NOPTII"..VA ROGG :-S... va iubesc !!! astept cate ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Stefania...:)... ceva despre " SOARELE D ELA MIEZUL NOPTII ".. ce se mai aude ?!.. sunt nerabdatoare sa citesc si restul capitolelor..!! plss mai impartasiti-ne si noua cate ceva :)mss muultt:*:*

    RăspundețiȘtergere
  35. buna,unde pot gasi amurg si luna noua traduse in romana ? daca le aveti va rog sa mi le trimitei pe mail :D , uite adresa mea de mail:
    alice-flavia@hotmail.com
    multumesc anticipat :*

    RăspundețiȘtergere
  36. de ce nu pot descarca?:((mie imi tot zice k nu recunoaste documentul care imi poate trimite si mie cartea in romana?

    RăspundețiȘtergere
  37. apropo adresa mea de mail e:marya_sweet_16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. e superba toata cartea eu am citito deja...;))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.