11 iunie 2009

Mic interviu cu Ashley Greene

O parte din interviul aparut in noul numar al revistei Nylon.
Despre Alice Cullen:"cea mai fericita,vioaie si draguta fata"
Despre mutatul la LA:"Ai 17 ani si esti fara adulti.Este LA!Am trecut prin acea faza cand ieseam seara, nu imi pasa de nimic, nu ma concentram pe munca sau scoala, si gandeam asa "Asculta, poti sa alegi ambele variante:poti fi aceasta persona(nu dau nume)- o actrita de reality show , sau poti alege celalalt drum- o actrita distinsa cu multe premii'.Asta a fost un soc"
Despre echipa "Twilight":"Ne-am inteles foarte bine",spune ea despre colegii ei,care au semnat si pentru "Eclipse"."Si slava Domnului ca asa a fost!Iti poti imagina cum ar fi fost daca ar fi trebuit sa reluam de nenumarate ori scenele in alte situatii?"
Despre faima lui Robert:"Saracul Rob, este ca un 'Beatle'.Toata viata lui este urmarita.Daca se scobeste in nas, apare peste tot pe internet. Cred ca inebuneste un pic-'Ce naiba se intampla?'"
Despre paparazii:"Nimanui nu-i place sa fie pozat cand iese dintr-un club,aratand devastat.Este greu.Primesc dimineata telefoane de la mama, spunandu-mi 'Iar ai fost prin oras seara trecuta'. As putea sa am un GPS in piele ,dar nu,a m internetul."

9 comentarii:

  1. Ashley e preferata mea .. nu e doar frumoasa dar pare si foarte dragutza ca persoana. plus ca rolul din twilight i se potriveste perfect

    RăspundețiȘtergere
  2. ashley e o super persoana fatza de taylor lautner din interviul caruia se intzelege ca este foarte inganfat

    RăspundețiȘtergere
  3. Ashley e si un pic mai matura decat Taylor, el e un pusti care dintr-o data devine celebru. nu cred ca e ingamfare ci doar imaturitate.
    e amuzant cum incearca sa vorbeasca precum un om mare (doar ca nu prea ii iese micutzului) - la el totul e "so much fun" :)) e doar un copil cu o jucarie noua

    RăspundețiȘtergere
  4. e fff dragutza si se pare k nici ei nu i s-a urkt succesul l kap.e preferata mea:*

    RăspundețiȘtergere
  5. e super finuta si classy
    din pacate kristen a inceput sa arate ca o persoana a strazii. niciodata nu a fost prea ingrijita dar de data asta... pff.

    RăspundețiȘtergere
  6. alta care se trezeste vorbind.
    nu e vorba de kristen aici si nu a arata ca o persoana a strazii, ci arata ca personajul pe care il joaca !!!!

    e foarte draguta ashley :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.