21 iulie 2009

Din culisele New Moon - articole HitFix

Din seria de articole din spatele camerelor de filmat, HitFix are doua articole(Ziua1 si Ziua2) din care aflam detalii despre filmarea catorva scene New Moon.
Scene cu Volurii:
Chris Weitz spune ca nu a vrut sa-i puna pe Volturi intr-un cadru gen "castelul lui Dracula", si de aceea decorurile sunt luminoase.S-a folosit marmura, nuante de verde pal si modele italiene.Scaunele sunt negre si au capete de lei pe manere.Iar personajele au un anumit grad de verosimilitate in ciuda situatiei bizare in care se afla.

Una din scene decurge cam asa:
Aro coboara cateva trepte si spune: "Ce surpriza placuta! Bella e in viata pana la urma.Ce minunat.Ador sfarsiturile fericite.Sunt atat de rare."
Face o pauza si da din cap spre Edward:"Sangele ei te atrage atat de mult.Imi face sete.Cum poti sa stai atat de aproape de ea?"
Edward raspunde:"Nu fara dificultate."
Aro spune:"Fascinant.Mi-ar placea sa vad daca faci exceptie si de la gandurile mele"
Un moment dramatic in care incearca sa citeasca mintea Bellei.Dar e dezamagit ca nu poate:"Interesant.Nu vad nimic"
Apoi se filmeaza scena in care Jane il tortureaza pe Edward, folosindu-si puterea. Alec o tine pe Bella, ca s-o impiedice sa se duca spre Edward, in timp ce ea striga : "Opreste-te!". Scena a fost descrisa si de cei de la Hollywood.com, deci la asta s-a lucrat in ziua cand au permis presei sa asiste la filmari.
La un moment dat, toti vizitatorii au fost rugati sa paraseasca platoul.Asta a starnit curiozitatea tuturor si a trezit numeroase intrebari. Reporterilor li s-a parut foarte ciudat pentru ca nu li s-a mai intamplat asa ceva niciodata.

Robert si Kristen nu au venit sa dea interviuri. In schimb, Cameron Bright (Alec) a venit sa raspunda la intrebari si a marturisit ca nu a citit cartile, dar a vazut primul film: "Multa lume a spus despre filmul Twilight ca e si bun si rau. Toti baietii spun ca e prost, toate fetele zic ca e bun." Este foarte entuziasmat de personajul pe care il joaca si puterea lui de a "orbi" inamicul.
De asemenea, Stephenie Meyer a venit sa vorbeasca cu reporterii. A spus ca e incantata de tot ceea ce a facut Weitz si mai ales de scenele cu Volturii. Asta a fost una din putinele ocazii in care ea a asistat la filmari.

Abia astept cronicile presei de la filmarile Eclipse:D

8 comentarii:

  1. cautati pe youtube "kristen stewart in porsche commercial"

    RăspundețiȘtergere
  2. http://guanabee.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/robert_pattinson131.png

    RăspundețiȘtergere
  3. "Toti baietii spun ca e prost,toate fetele zic ca e bun." eu sunt baiat si imi place absolut totul legat de twilight, toti ma considera un ciudat din cauza asta, pt ca nu am mai intalnit pana acum alt baiat sa ii placa atat de mult, oi fi eu ciudat?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ziceti de aceasta poza??http://www.fanpop.com/spots/robert-pattinson-and-kristen-stewart/images/6609285 sincer.acum chiar cred ca sunt impreuna..ceea ce ar fi minunat

    RăspundețiȘtergere
  5. e veche poza aia... si e trucata

    RăspundețiȘtergere
  6. stai linistit alex..cu siguranta nu esti un ciudat...sa sti si tu...summit nu a pus restrictie:TWILIGHT DEDICATED FOR GIRLS/NOT FOR BOYS:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. da si sunt mai molte fete decat baieti carora le plak tw. pt k ei bine sa zicem k edward are o mare influenta...:DD asupra fetelor fata d kristen asupra baietilor sau poate nush.... fetele viseaza mereu la un sf asa d perfect k a lu bella si la printul viselor lor mrg.. dar cu siguranta nu esti un ciudat!

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer alex...nu esti un ciudat si sunt de acord cu biby nu exista nicio restrictie.pur si simplu ei spun ''toti baietii zic ca e prost toate fetele zic ca e bun''.asta nu inseamna ca au dreptate.poate ca fetele se regasesc in acest film mai mult decat baietii.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.