30 iulie 2009

Scandalul Rachelle-Summit

Vestea ca Rachelle a fost inlocuita din rolul Victoriei a socat fanii Twilight, si i-a facut sa trimita sute de mesaje catre Summit Entertainment in care isi manifesta nemultumirea.
Incep sa circule zvonuri conform carora motivele date de Summit pentru schimbarea lui Rachelle (nepotrivirile de program pentru filmari) nu ar fi in totalitate adevarate. Se pare ca banii ar fi fost principala problema, fiind mult mai economic sa caute pe altcineva pentru rolul Victoriei.

Rachelle a declarat ca a fost socata de hotararea studioului, spunand ca era dedicata seriei Twilight si pregatita sa o joace pe Victoria. De asemenea a refuzat cateva oferte de film ca sa aiba timp pentru Eclipse. Desi programul de filmari pentru Barney's Version este de numai 10 zile, iar filmarile Eclipse dureaza 3 luni, se pare ca Summit a considerat ca exista un conflict de programare. "Sunt profund intristata ca n-o sa termin de portretizat personajul Victoria pentru fanii Twilight. Este o poveste pe care o iubesc si de care sunt pasionata. O sa fiu intotdeauna recunoscatoare pentru sustinerea si loialitatea fanilor si sunt foarte ranita de decizia surprinzatoare de a continua fara mine. Doresc actorilor si echipei de productie Eclipse toate cele bune!"
Summit a ripostat, spunand ca studiourile sunt dezamagite de recentele comentarii ale lui Rachelle, si ca faptul ca ea a acceptat rolul din alt film fara sa-i anunte, a dat peste cap intreaga productie.
Complicat...Ce credeti?

15 comentarii:

  1. O vreau pe Rachelle...:-<
    Nu se compara 10 zile cu 3 luni.
    Rachelle e perfecta pt rolul asta!
    Sper sa se rezolve si sa joace Rachelle,nu Bryce...

    RăspundețiȘtergere
  2. o vreau pe rachelle inapoi...o joaca f bn pe victoria:(

    RăspundețiȘtergere
  3. eu una nu cred ca Rachelle ar face asa ceva.Ummit sigur minte. probabil exista si alte complicatii la mijloc pe care nu le lasa sa se vada.
    pentru cei care o sustin pe rachelle da-ti un vot aici:
    http://www.petitiononline.com/rach3cli/petition.html

    RăspundețiȘtergere
  4. ce nesimtiti sunt:(sper sa se rezolve

    RăspundețiȘtergere
  5. banuiesc ca Rachelle are dreptate....oricum, zambetul ei dracesc, in coltul gurii, nu il poate imita nimeni...cei de la Summit au pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca ar trebui ca rachelle sa o joace pe victoria, mie imi placea de ea

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca de obicei,fani o sa fie castigatorii premiului LoSer:(
    Please,Come back,Rachelle

    Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  8. eram sigura! puteam sa jur k e cv putred la mijloc!...vai ce nesimtiti!x(
    Rachelle isi merita rolul inapoi!s-o sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana acum nici nu m-am gandit daca imi pare sau nu potrivita pentru rolul Victoriei.
    Azi insa, imi pare total nedrept ceea ce fac cei de la Summit. Ea, Ashley si Kellan sunt actorii mei preferati in film.. imi par cei mai potriviti pentru aceste roluri.

    I want Rachelle back!!! :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu m-am gandit pina acum..insa cand am auzit vestea am ramas uimita pt ca ea se potriveste perfect ...sper sa se mai gandeasca cei de la Summit..ar fi pacat..

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi ciudat fara ea.Niciodata nu mi-au placut inlocuirile de personaje.Mai ales ca Rachelle avea un rol destul de important in "Eclipse"...E pacat ca au schimbat-o.

    RăspundețiȘtergere
  12. Era perfecta pentru rolul Victoriei. Trebuie sa semnam petitia!

    RăspundețiȘtergere
  13. Enervant... :(((( dc o schimba o vrem inapoi.....si ce nu pot schimba putin scenele si sa filmeze alte scene(unde ea nu apare) in timp ce ia joaca in celalalt film (X(X(X O vreau inapoi

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.