20 august 2009

5 motive pentru care o iubim pe Kristen Stewart


YourTango’s Celebrity Love a facut un sondaj de opinie pe diferiti barbati intrebandu-i "De ce o iubesc pe Kristen Stewart?".Iata rezultatele:
1.Nu e sofisticata:In timp majoritatea dintre noi, o consideram pe Kristen frumoasa,ea nu este precum celelalte fete din Hollywood.Un tip a urmarit o data un interviu cu ea,spunand apoi :"E reala".Lectia :baietilor le plac fetele naturale.
2.E cool : Chiar daca si-a schimbat putin infatisarea pentru rolul lui Joan Jett din "The Runaways",tot reuseste sa atraga privirile barbatilor.E nevoie de multa incredere ca sa reusesti sa arati feminim intr-o imbracaminte rock si cu tenesi.Un tip zicea :"Are un stil unic."
3.E mereu surprinzatoare :Kristen e cunoscuta pentru faptul ca tot timpul reuseste sa surprinda publicul.Tine-ti minte Premile Mtv Movie Awards,cand i-a scapat din maini trofeul si s-a intors zambitoare spre public?Adorabil.Un englez din grupul de barbati intervievati ne-a spus ca "Baietii se plictisesc destul de repede,dar o fata precum Kristen face ca un barbat sa nu-si piarda curiozitatea."
4.E desteapta:In interviuri,adesea Kristen se gandeste destul de mult la raspunsul pe care urmeaza sa-l ofere,evitand raspunsurile banale."Stie care-i treaba",afirma un tanar,demonstrand ca fetele destepte sunt la moda.
5.Nu are nevoie de un barbat :Robert Pattinson zicea tot timpul ca este foarte greu s-o prinzi pe Kristen,rareori ii cedeaza avansurilor,si refuza sa clarifice viata ei amoroasa.Acest fapt,ii face pe barbati sa fie si mai interesati de ea si fete precum ea.

14 comentarii:

  1. e hai sa nu exageram nu-i chiar asa extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place mult de ea...nu e o tipa "plasticata" ...e naturala.

    RăspundețiȘtergere
  3. e super tare fata asta,e super naturala..nu este plastica si prefacuta..e ea insusi!!sa o tina tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Kristen e genul de fata mai rar intalnit..e superba! atat fizic kt si psihic!!Bravo ei!! Eu, cel putin, o ador..

    RăspundețiȘtergere
  5. kris e foarte naturala,atat fizic kt si la comportament,eu pt asta o admir,cum ati spus si voi ea nu e o ''barbie'' k multe altele si nici nu si-a luat fumuri de vedeta cu toate k are un mareee succes.O IUBESC:x:x

    RăspundețiȘtergere
  6. mah...deci eu o ador pe fata asta...asta da personalitate....e modelul meu in viata...o iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Kristen este un model demn de urmat. Este timida, dar are caracter puternic. Este naturala, dar mai frumoasa decat vedetele care isi pun o tona de machiaj pe fata. Are un stil vestimentar simplu, dar superb. Este in doua cuvinte "femeia perfecta". Tocmai de aceia eu o adoooooooooooor. Fara indoiala este cea mai tare. Nimeni niciodata nu o va intrece in nimic pe Kristen. O iubesc!!! Mai bine zis, toti o IUBIM pe Kristen.:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. e pe naiba..mie mi se pare increzuta..fumeaza si cine stie..poate se si drogheaza..iar ultima ei infatisare..lasa de dorit..mi se pare o prostituata..parul ala oribil si cum se machiaza..imi pare rau k m'a dezamagit asa..eu sunt fana twilight si am citit toate cartile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca pe tine te-a dezamagit, asta nu inseamna ca a dezamagit pe toata lumea. Eu una nu vad nici o problema in faptul ca fumeaza, se drogheaza sau bea. Este viata ei, iar mie una imi place ca nu-i pasa ce zice lumea. Ea fumeaza, nu tu. Este parul ei(pe care il ador si asa), nu al tau. Si prostituata este un cuvant care sigur nu i se potriveste. Daca ar fi sau arata ca o prostituata, ar fi in fuste pana la fund, cu tona de machiaj pe fata, cu un decolteu imens, cu pantofi cu toc mereu si s-ar da intr-una la barbati. Ceia ce nu seamana deloc cu Kristen. Iar daca tu consideri asa, este problema ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiu cum poti sa sp dsp ea k este prostituata...u stii ce ins cuv asta?????p bune,este o jignire foarte grava,iar ea pot sa sp k este total opusa acelor fete,noi o iubim p kris asa cum este ea si nu vrem sa se schimbe.:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. mda...:)) e ok tipa, ca si actrita... sunt si mai bune:P dar fie... si faza cu "o adooooor" :-@... daca pe ea o adorati... atunci nu stiti ce inseamna iubire sau adorare:P... in rest... model in viata ?! wtf?! eu nu am modele:)) iau tot ce e mai bun de la parinti si prietenii foarte apropiati:P

    RăspundețiȘtergere
  12. si ce daca fumeaza?majoritatea oamenilor fumeaza,nu trebuie criticati pt asta ...si oricum nu fumeaza pe plamanii tai ;)iar faza cu drogatu ,nu prea cred asta pt k nimeni nu ar mai semna contracte cu ea pt filmari daca ar fi adevarat. daca ar fi fumat vreun joint odata si ea....nu este de condamnat.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.