26 august 2009

Christian,Mike si Justin in Vancouver

Christian Serratos,Michael Welch si Justin Chon au fost vazuti de cei de la Radar.online pe aeroport cand plecau spre Vancouver.Deocamdata avem numai interviul.

Later edit :iata si pozele.

Sursa

6 comentarii:

  1. Ati vazut reclamele anti-fumat cu Jackson?Sunt super:D

    RăspundețiȘtergere
  2. da am vazut..sunt amuzante rau=)))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) pe http://twilight-hot-news.blogspot.com/ nu este doar video cu interviul ci si interviul scris :)) nati fost in stare sa puneti un interviu, si de alta data le puneati, azi fetele au scris 2 interviuri, FIVAR RUSINEA!!!!

    Scuzati greselile de ortografie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg ce dracu' aveti cu fetele...e problema lor daca n-au tradus...ah...sau nu stii destula engleza sa traduci singura?:-@

    RăspundețiȘtergere
  5. pai si daca ai gasit stirea altundeva de ce te-ai mai obosit sa te uiti si aici? marog, pe unii atat ii duce mintea (cat sa treaca strada, sa plimbe vaca si/sau sa faca niste comentarii rautacioase).

    despre video ce pot spune, saracii actori, i-au cam prins nepregatiti.. si adevarul e ca de aia nu dorm ei noatea ca nu stiu daca rob si kris sunt impreuna.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ok asta e tare eu frecventez zilnic acest blog...de fapt prima data asta fac....si am o intrebare...ce se mai stye despre fanficul lui andu IMPOSIBLI daca stye cineva ..nu pot sa inteleg dc te apucii daca nu mai continui...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.