26 august 2009

Poze noi cu Nikki

Pe TwiFans au aparut cateva poze noi cu Nikki.Din pacate nu stiu sa va spun cat de recente sunt pozele.Singura informatie pe care o am este numele fotografului,Alex Hoerner.

Si cateva poze noi de la Comic Con.

Mai multe Aici Ce parere aveti despre poze?

11 comentarii:

  1. imi pl de ea da acum sincer nu cred k e f potrivita pt rolul lui rosalie....se presupune ca rosalie e cea mai frumoasa si sincer sunt alte actrite mult mei frumoase kre s'ar fi potrivit de minune de ex Elizabeth Harnois luv' her....whatever

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tot ai adus vorba de elizabeth mie mi-ar fi placut ea in rolul lui jane, ca are exact fatza aia de ingeras pe care crudul vampir o are in carte.
    si am vazut pe youtube ca lumea il prefera pe steven strait in rolul lui jacob - sustin si eu cauza, in the covenant e absolut superb (cred ca in new moon as fi fost team jabob) ;))

    eu sunt destul de multumita de nikki in acest peisaj.. e adevarat ca se putea mai bine,.. dar se putea si mai rau, asa ca e just ok.

    multi actori nu mi-au placut de la inceput (si chiar si prestatia lor a lasat de dorit), foarte putini sunt potriviti cu adevarat pentru rolurile lor sau seamana perfect cu descrierea din carte (ashley si kellan sunt exact cum imi imaginam.. chiar si de tipa din rolul jessicai imi place, si-a jucat bine rolul, ca sa nu mai zic de tatal bellei - e perfect!)

    puteti sa va suparati, dar daca era dupa mine sigur nici rob, nici kris si cu atat mai putin taylor nu ar fi aparut in film.. si nici actrita care joaca in rolul lui esme si care nu e deloc atat de frumoasa precum apare in descrierea din carte.

    filmul a avut buget mic, au incercat sa adune initial actori necunoscuti ca sa ii si plateasca mai putin si rezultatul a cam fost pe masura.
    sper insa ca experienta si-a spus cuvantul si new moon o sa fie mai bun decat twilight, iar noii actori (care se presupune ca sunt cu ceva renume) sa fi facut o treaba cu adevarat buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. cand au aparut poze frumoase cu ea nu le-ati postat ... le postati pe acestea facute de un fotograf prost, incadrate ca dracu si in care ea nu prea arata bine.
    mi se pare ca influetati opinia publicului, iar nikki e chiar frumoasa (nu cea mai frumoasa fata din lume cum e in carte, dar in general vorbind e o femeie frumoasa)
    desigur ca exista femei mai frumoase si decat miss univers, dar asta e alta poveste deja.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie in film ca si aspect mi-a parut potrivita in rolul lui rose.
    singura problema a fost scena de la edward de acasa, in care sparge bolul cu salata (cred).. a fost un moment ciudat, dar totusi vina o las in seama scenaristei si a regizorului ..stupid scene anyway.
    tot ce au improvizat pe langa carte a iesit ingrozitor - va amintiti faza cu eric (sau ce coleg era ala ca nu imi amintesc bine) si viermii? "it's a worm, it's a worm"
    ma uitam ca tampa la scena aia in cinema si nu imi venea sa cred.. americanii chiar safureaza astfel de cretinatati???
    god!

    RăspundețiȘtergere
  5. sal...sincer, mie mi se pare ca Nikki e foarte potrivita pentru rol, In viziunea mea Rosalee chiar e cea mai frumoasa dintre personajele existente in film, chiar daca nu seamana deloc cu nikki (chiar deloc). Deci bravo ei ca a reusit sa transforme intr-un personaj, putin diabolic. Ea e asa scumpa in realitate. :) Irina.

    RăspundețiȘtergere
  6. in aceste poze nu arata la fel de frumos ca in realitate..este draguta si eu consider ca si-a jucat rolul bine(fiindca ea trebuia sa urmeze scenariul si indicatiile care i se dadeau,deci ea nu putea sa faca dupa capul ei).nu este cea mai frumoasa fata din lume dar este potrivita pt rol.parerea mea :D . Misa

    RăspundețiȘtergere
  7. acum fara suparare doar mi'am spus parerea.nu zic k nu e frumoasa...bineinteles k e numai k nu prea mi se pare potrivita pt rol'pare asa ciudata in rolul lui rosalie...si in leg cu com k "at knd au aparut poze frumoase cu ea nu le'ati postat" sorry da majoritatea pozelor cu absolut orice actrita sunt facute in photoshop numai k ea nici in photoshop nu arata asa frumoasa ...no offence:|.ashley e chiar dulcik e perfecta pt rol si toti ceilalti la fel

    RăspundețiȘtergere
  8. superba:X ... o ador pe nikki / da... nu e cea mai frumoasa fata , dar este frumoasa si are cv special . pare super simpatica si mie chiar imi plc de ea ft mult . pur si simplu o iubesc ptr k e ea si ptr k nu are fite si nu se crede o mare celebritate . si app . stiu k chet-ul a fost luat de aici , dar dak sunteti interesati va primim sa vb la noi pe chat . http://twilight-fanclub-romania.blogspot.com :X va pup / andra . admin twilight-fanclub-romania:*

    RăspundețiȘtergere
  9. dupa cum am mai zis, eu pe nikki am vazut-o mai intai in filmul "the oc", acum 2 ani cred, si m-a fermecat cu felul ei natural de a fi. e atat de dulce si de frumoasa si de plina de viata.
    cred ca si in viata de zi cu zi e fermecatoare.
    pt cine e interesat, puteti arunca o privire si aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=Aq0CkypLz-8

    cat despre rolul lui rosalie, nu stiu de ce e atat de criticata pentru ca arata foarte bine, are exact acea frumusete rece pe care trebuie sa o aiba.. si pana la urma nici rob nu e cel mai frumos barbat din lume (chiar nu e, independent de faptul ca fanii il tot voteaza ca fiind) si uite ca joaca rolul lui edward desi nu au nimic in comun iar fanii il adora.

    parerea mea: nikki e perfecta pentru rol.

    RăspundețiȘtergere
  10. o ador pe nikki si apropo nimeni nu ar putea-o inlocui in rolul lui rosalie si apropo la fel ca nikki si dakota e perfecta pentru rolul jane

    RăspundețiȘtergere
  11. ariana are perfecta dreptate si eu am vazut aproape toate filmele cu nikki reed si pot zice ca sunt incantata de ea atat ca persoana(frumusete,ect.)cat si ca actrita.Iar fanele lui Rob nici macar nu sunt inebunite dupa el ca barbat ca om ci doar il adora pe personajul Edward Cullen desi ele spun vai Robert Pattinson cel mai frumos barbat(da de unde dagele mele dak il considerati asa frumos cum ziceti dc nu il iubeati de pe timpul cand il juca pe Cedric ca doar si Harry Potter e o serie arhicunoscuta)asta e parerea mea

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.