8 septembrie 2009

40 de secunde din Meet me on the Equinox

2dayfm ne ofera in premiera 40 de secunde din primul single de pe soundtrackul New Moon: Meet me on the Equinox cantata de Death Cab for Cutie. Ascultati AICI. Cum vi se pare?


O sa putem sa ascutam intreaga piesa pe 13 septembrie, cand va fi lansata.

23 de comentarii:

  1. cred ca in film o sa se auda foarte bine.. :)
    abia astept sa ascult intreaga melodie.. si sa vad felul cum va fi intergata in film.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer mie nu-mi place!!!Sunt atatea melodii care sunt de un milion de ori mai sugestive in versuri!!!!Nu inteleg de ce promoveaza astfel de melodi.Cred ca melodia e Ok pentru un roker(no offense nu am nimic cu ei),dar nu pentru un film care inspira atat de multa iubire si durere!In sfarsit...mie imi place altfel de muzica si din punctul asta de vedere aveam alte asteptari!!!
    Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare bunicica melodia. la inceput nu prea pare din new moon, dar pe parcurs o vad perfect in film. can't wait!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca in film se va auzi foarte bine,lasand deoparte versurile, fundalul e beton as putea spune.Ade

    RăspundețiȘtergere
  5. ma asteptam la ceva mai frumos..

    RăspundețiȘtergere
  6. nu se potriveste..nu iti trezeste sentimente intense asa cum ar trebui pt film:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Corect...e doar o alta trupa rock nimic iesit din comun

    RăspundețiȘtergere
  8. bunicica...paramore vor avea melodie in new moon?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca e destule de buna, chiar draguta! Chiar imi place, pentru partile Bella-Jacob, o vad integrata super cu cadrele din La Push!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. e frumoasa melodia dar se putea si mai bine...oricum..ascultati melodiile astea 2, sunt foarte sugestive... http://www.youtube.com/watch?v=A7cl9Acn9SQ si http://www.youtube.com/watch?v=y3JhukaB7cE&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  11. paramore nu vor mai avea melodii la nici un film din seria twilight

    RăspundețiȘtergere
  12. nu se compara cu coloana sonora din twilight...cum ar fi bella's lullaby...plang cu sughituri la melodia aia:x o ador...nu se compara...dar orcm...depinde cu ce segventa din film se imbina...

    RăspundețiȘtergere
  13. nu pot spune daca e ok sau nu pana nu o ascult pe toata, daar... dar pare ok, dar depinde mult si de secventa in care o vor pune.

    RăspundețiȘtergere
  14. mie imi pl e super draguta piesa

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am o melodie foarte potrivita pentru new moon, atat ac ritm si versuri deoarece solistul si solista canta despre despartire, departare si singuratate.Enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=ZVQer4_cYGY este lenta si chiar e frumoasa si se potriveste mai ales ca este cantat de un barbat si o femeie :D.
    @alin: tears of an angel este foarte frumoasa.Daca nu ma insel a aparut si pe blog, aici?Dar nu stiu cat de bine se potriveste aici.Adica este trista dar se potriveste mai bine cand unul dintre ei este mort.Ar putea merge in momentul in care Edward crede ca Bella e moarta si cum spune melodia, sa creada ca, cuivintele lui ajung in ceruri la ea.So beautifull T.T *sniff sniff*

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu, nu imi dau seama inca, dar e posibil sa mearga daca o potrivesc bine in film...Inca nu stiu unde ar merge, dar...

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu pot sa-mi dau seama cat de potrivita va fi in film pentru ca apogeul melodiilor celor de la Death Cab for Cuties nu este atins neaparat in refren.Abia cand o voi asculta pe toata o sa realizez mai bine daca alegerea a fost sau nu inspirata.Paralel de film, melodia imi place foarte mult, DCFC au fost geniali si de aceasta data si cred ca ar merita mai multa promovare la nivel global, nu doar in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  18. oricum nu versurile vor aparea in film ..cel mai probabil se va auzi doar partea de fundal..

    cat despre carter si bella's lullaby.. oameni buni, pai nu trupa asta se ocupa de sonorizare, melodia lor se va auzi la un momendat, dar coloana sonora in sine va fi realizata de un alt expert in sunet cum era carter in twilight..

    cine a ascultat cd-ul cu melodiie lui carter stiu ca exista un cd cu artistii care participa la coloana sonora si alte melodii create speciale pentru film (s-a intamplat de data asta sa apara chiar pe un al 2lea cd)

    RăspundețiȘtergere
  19. immmm...pare ok ptr cele 40 de sec...acum depinde foarte mult in ce context va aparea. oricum versurile probabil ca nu vor fi prezente, decat melodia.
    totusi nu cred ca merge atat de bine la scena despartirii...adica melodia nu imi trezeste sentimentele acelea intense pe care ar trebui sa le simt atunci...mie sincer mi-a placut mult mult "A Fine Frenzy- Almost Lover"!:X am ascultat-o cand am citit scenariul filmului si se potriveste la fix ptr despartire...plangeam cu lacrimi de crocodil...pur si simplu vroiam sa ma opresc si nu puteam.... :(
    in fine, acum o sa vedem in ce context vor pune melodia :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Hey... nu putem spune inca nimic deoarece sunt doar cateva secunde din piesa... piesa intreaga o vom putea asculta la VMA in direct... si poate chiar se va potrivi cu new moon, nu stiu dar mie sincer mi-ar fi placut ca Paramore sa continue sa colaboreze pentru seria twilight cu niste piese ca nu ii durea gatul... chiar mi-a placut piesa lor decode care nu stiu sigura daca a fost integrata in film deoarece am auzit-o doar la sfarsitul filmului cand scria numele actorilor, make-up artistilor etc., dar e buna si asta :-??

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.