16 septembrie 2009

Interviu cu Anna Kendrick


Aflandu-se in Toronto pentru TIFF,Anna a raspuns la cateva intrebari adresate de cei de la HitFix in care a vorbit despre filmele ei.Am selectat intrebarile legate de "New Moon" si "Eclipse".
Ai filmat"Up in the Air" dupa ce ai terminat cu "New Moon"?
De fapt,am plecat in Vancouver sa filmez "New Moon" in timp ce inca mai filmam "Up in the air",m-am tot plimbat intre platouri.
A fost greu?
E ciudat pentru ca personajele sunt foarte diferite,Natalie,este serioasa in ceea ce face,in timp ce Jessica era mai copilaroasa,a fost ca si o evadare interpretarea ei,trebuia sa joc si sa vorbesc mult singura.Mergeam in Vancouver sa filmez o scena deja scrisa,iar Chris imi spunea sa continui sa vorbesc,pentru scena cand ne plimbam,trebuia sa umplu spatiul pentru ca am filmat-o deodata.Imi zicea ca pot sa spun orice imi vine in cap,ceea ce mi se parea ca si intinderea intr-un maraton.
Ai terminat filmarile pentru "Eclipse"?
In mare parte da,dar mai 2 scene.Noi,oameni,in "Eclipse" avem roluri foarte mici.
Sti daca te vei intoarce pentru "Breaking Dawn" si daca da,sti cand va fi asta?
Nu stiu inca nimic,noi(oameni) aparem foarte putin aici,iar eu am semnat numai pentru 3 filme,dar mi-ar placea sa ma intorc,ma simt de parca m-as intoarce intr-o tabara de vara si imi revad prietenii.
Ai lucrat cu 3 directori diferiti .Cum ti s-au parut?
Incerc sa-i aduc impreuna pe Jason si pe Chris,intr-o lupta(rade).A fost foarte distractiv si interesant,sunt probabil cea mai norocoasa fata,sa fim sinceri.E placut sa lucrezi cu toata lumea.
Cand a trebuit sa-i compare pe Rob si pe George Clooney,ea a spus :"Sunt precum merele si portocalele,amandoi sunt foarte atractivi si inteligenti.Cu George vorbesc despre politica,iar cu Rob despre muzica."
Si doua poze cu Anna si Rachelle de la festival.

3 comentarii:

  1. Cum adica a semnat doar pentru trei filme? Doar nu au de gand sa schimbe acoti in ultimul film, ar fi culmea.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca e vorba de asta...cred ca pur si simplu jessica nu mai apare si in breaking dawn...cel putin eu nu-mi aduc aminte sa fi aparut,poate doar la nunta :-??

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.