5 octombrie 2009

Poze de la RingCon 2009

Iata ca au aparut si pozele de le RingCon 2009 din Germania.

Sursa

22 de comentarii:

  1. noi nu vrem poze vrem fanficuri shi in special wade awake e simplu postezi fanficuri ...ia vezi potzi sa faci asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ...chiar nu intereseaza pe nimeni apropierea de Romania a actorilor din TW?....cu europenizarea asta de acum, ce mi-e Germania, ce mi-e Romania...!!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. da super dar mai vrem fanficuri orice fel de fan ficuri dar in mod special wide awake!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu va mai inteleg(desi nu stiu de ce ma mira) acum ceva timp toata lumea era revoltata aici pe blog ca fetele s-au lasat pe-o ureche si nu mai posteaza stiri noi,imagini noi etc...acum gata v-ati saturat de stiri si poze 8-|...invatati si voi ce-i aia rabdarea pt ca FYI: asta nu e un blog numai de ficuri..ughhh...get a life...

    RăspundețiȘtergere
  5. anonima care tot cere fanficuri, nu vrei tu sa plimbi ursul si sa ne mai scutesti cu mesajele tale repetitive?
    cand o sa poata si o sa vrea fetele, o sa posteze si fanficuri (pentru ca pana la urma e blogul lor si ele decid ce vor sa apara si cand), pana atunci restul oamenilor NORMALI care intra pe acest site de STIRI se bucura de stirile (articole/poze/etc) postate... si s-ar mai bucura si daca i-ai scuti de mesajele tale pline de nemultumiri nefondate.

    RăspundețiȘtergere
  6. oare pe cine mai mira "revolta" lor?
    in caz ca nu stiti, wide awake se gaseste pe internet in engleza (eve a postat link in articolul cu traducerea primului capitol si cred ca si in primul articol despre fanficuri) ce ar fi daca ati pune mana sa invatati engleza in loc sa va zmiorcaiti pe aici degeaba?
    totusi, vi se pare voua ca asta e un articol despre fanficuri? nu?? atunci ce cautati sa comentati aici despre ele cand ar trebui sa comentati legat de articolul curent???
    chiar nu vreti sa ne scutiti si pe noi de o durere de cap cand vedem ca iar nu va convine ceva si trebuie neaparat sa va manifestati nemultumirea prin comentarii postate la articolele gresite? eu m-as bucura sa vreti si sa va linistiti hormonii putintel. prea multa agitatie strica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Christian este foarte draguta in fotografiile astea

    RăspundețiȘtergere
  8. Poi rose k sa citeasca wide awake in engleza pustoiacele acestea ar trebui sa si gandeasca, sa traduca mental ceea ce citesc...deci prea multa munca pentru un sarac neuron obosit! Va astept injuraturile!

    RăspundețiȘtergere
  9. alexandra,rose si lorena voi nu aveti nici macar un neuran asa ca nu mai vorbiti de altii

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandra ai draptate...ar putea sa puna mana sa invete dar asta e un pic mai mult de cerut de la niste copii de 14-15 ani maxim!!!Asta se intampla cand in viata ti se da totul de-a gata,dupa ce sa se mai streseze sa invete si ele o limba straina ca de sunt "prosti" care fac asta pt ele!!!Las ca de maine incepe scoala si nu le mai lasa parintii sa stea "pa net"!!!!!!!!=)))))))))))))))))))

    Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  11. da deci suntetzi INSUPORTABILE incetzi ....fiecare spune ce vrea ..... nu va mai bagatzi in seama ...dac ele vor sa ceara cat mai multe fanficuri treba lor ...(poate nu stiu sa citeasca in engleza :P) asta este nu toata lumea este asha ''inteligenta'' ca voi ...nu va suparatzi dar va credetzi prea destepte unii vor stiri unii fanficuri ..unii stiri shi fanficuri ...asta este nu toata lumea este perfecta shi nu le mai ''atacatzi'' asha shi din moment ce fetele au un blog shi au shi fanficuri iar ele nu au mai pus de mult ....:P nu uitazti ceva ...intram aici ptr ca totzi suntem fani twilight

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga anonim daca stii engleza ,si stii sa citesti in aceasta limba nu inseamna ca esti "inteligent".Noi poate nu am trecut prin scoala degeaba si ne-am dat silinta!!!Poate si pe mine ma deranjeaza multe pe aici da nu plang ca vreau aia sau aia...doar astept ca poate apare ceva ce imi place si mie!!!

    Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  13. pai nu am spus ca tre sa fii ff ''inteligent'' poate ele intra doar ptr fanficuri ..de ex eu intru shi pentru fanficuri nu toate imi plac dar asta este ..shi ptr stiri

    RăspundețiȘtergere
  14. suntetzi asha de dragutze cand va certatzi...dar shi ff rele dar va rog incetatzi

    RăspundețiȘtergere
  15. 2 octombrie nu e "de mult" e acum 3 zile. v-a intrat cumva rabdarea la apa?
    si nu trebuie sa fii inteligent sa inveti o limba straina, copiii de azi invata chiar la gradinita (sau poate sunt mai inteligenti ca voi, ce stiu eu)

    lasati-le pe eve si dragana sa actualizeze informatiile in ritmul lor si nu va mai plangeti atat ca nu rezolvati nimic. poate nu au timp sau poate nu au primit inca niciun fanfic suficient de bun cat sa fie postat.

    RăspundețiȘtergere
  16. cat e de draguta actrita care joaca in rolul angelei :X
    asa as vrea si eu sa ii intalnesc pe actorii din twilight sau sa ii vad la vreun eveniment :)

    RăspundețiȘtergere
  17. daca vretzi fanficuri dc nu va facetzi ? asha o sa avetzi ceva de facut nu o sa va mai plictisitzi shi nu o sa mai avetzi timp sa spunetzi tampenii shi sa va mai certatzi

    RăspundețiȘtergere
  18. noi suntem romani!!! nu credeam ca o stire asa de micuta ca anvergura o sa trezeasca asemenea patimi!...si apropo! ce atata anonimat? nu va mai certati!....daca va place blogul, intrati si cititi noutati, daca nu....trebuie sa va spun ceea ce stiati: netul e plin de bloguri si site-uri!!...hai, inveseliti-va, nu va mai certati ca niste copilasi!:)

    RăspundețiȘtergere
  19. eu tocmai am citit capitolul 14...
    tradus in romana de Alexandra....
    linkul este http://twilight2you.piczo.com/?g=1&cr=3
    e mult prea tare.... :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.