23 noiembrie 2009

Rob prin New York

Rob a fost fotografiat parasind un restaurant din New York.

Sursa

11 comentarii:

  1. dragana, am o mare rugaminte la tine.te rog incearca pe viitor cand mai doresti sa pui clipuri multe sa incerci sa il postezi doar pe primul apoi sa pui link pentru urmatoarele, deoarece se incarca greutz site-ul si imi pierd cateodata rabdarea;))ar fi mai ok si din punct de vedere estetic si noua ne-ar fi mult mai usor sa navigam pe site..

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se incarca site-ul foarte repede de fiecare data :-??
    cred ca ii de la internetul fiecaruia sau de la pc :)

    Lina

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am calculator nou..la nici un site nu am probleme..pot deschide 100 de tab-uri cu orice..doar aici am probleme..deci nu e din cauza compului.

    RăspundețiȘtergere
  4. da si mie mi se incarca foarte repede, deci cred e problema cu pc, nu cu siteul.

    RăspundețiȘtergere
  5. voi chiar nu intelegeti?eu am comp nou..2 gb ram..cum sa am probleme?=))
    oricum, ideea este ca din cauza multimii de clipuri site-ul se incarca mai greu, asta e clar..si apoi, ar arata mai estetic asa, cu linkuri catre clipuri..

    RăspundețiȘtergere
  6. una e pc-ul tau nou..si alat e internetul...doamnee..si ps...2 gb nu e asa mult..eu am 6 na...si se incarca bine mereu..e vb de netu tau

    RăspundețiȘtergere
  7. draga, doar nor schimba toti de pe net videourile, doar ca asa iti doresti tu. scoateti aerele din cap., dragana lasati asa, e mai frumos is se incarca repede.

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sunt de parere ca altadata se pun prea multe clipuri pe site..mai putine clipuri ar duce la o navigare mai usoara, dar degeaba ai pune link catre video, deoarece multi ar deveni disperati ca nu stiu de unde sa acceseze acel clip, nu-i asa alina?:)) si apropo, mai lasa filmele si mai treci si pe la scoala sa inveti putina ortografie. te-am pupat:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil i se incarca greu de la Flash player.
    Downloadeaza ultima versiune a browserului de net(Firefox sper) si ultima versiune de la flash player plugin for firefox.

    RăspundețiȘtergere
  10. am firefox-ul ultima versiune, si net foarte bun, sunt multumita de el..ideea era ca uneori se incarca mai greut, de exemplu ziele trecute cand au fost postate multe clipuri de la diferite emisiuni unde au fost actorii..eu nu am spus acum sa nu mai puna dragana atatea clipuri pe blog, am dat doar o sugestie sa puna doar primul apoi link pentru celelalte, degeaba ati sarit toti cu gura. nu inseamna ca daca am spus eu asta si trebuie sa faca asa, era doar o sugestie, repet. oricum, ideea este ca eu m-am adresat draganei, si putin imi pasa de comenturile unor persoane gen alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. mah...da se incarca clipurile greu...mai ales pe telefon...dar mie imi merge bine...depinde..:D dar ar mai ok daca sar lua in calcul si ideea lui dizzy:D va pwp

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.