5 februarie 2010

Twitter News

Alex Meraz a avut o sedinta foto pentru "GRAZZIA MAG",care,spune el a decurs foarte bine,avand in vedere ca actorul a pierdut din greutate.
Anna Kendrick este foarte fericita de nominalizarea ei la Oscar.
Lui Tinsel Korey i-au placut "Valentine's Day" si colectia de haine a lui Bono
, edunonline.com
Gill Birmingham o felicita pe Anna pentru nominalizarea ei.De asemenea,actorul s-a saturat de frig,si acum se relaxeaza pe o plaja tropicala :"Imi ingrop telefonul in nisip...revin dupa ce il dezgrop :)
Astazi este ziua de nastere a lui Michael Sheen,ii uram si noi "La Multi Ani."
Peter participa maine la o actiune de caritate de are ca scop strangerea de bani pentru Haiti.
Multumiri Marianei si Bincai pentru ajutor.

Blogul va fi in vacanta cateva zile,deoarece eu trebuie sa plec,si Eve poate nu reuseste sa intre.Ne vedem saptamana viitoare!
Sa fiti cuminti :D!

64 de comentarii:

  1. vacanta placuta....ati putea inchide blogul...erati in capul listei de site-uri pe care le urmarea zilnic dar aku va luat alt blog(care posteaza intr-o zi cel putin 10 postari)va luat locul pt ca postati din an in pasti(4-5 postari pe zi)

    RăspundețiȘtergere
  2. vacanta placuta! si acum pentru anonimul de deasupra. nu inteleg o chestie... de ce ar trebui sa inchida blogul daca alt blog are mai multe postari si nu mai e in capul listei si alte prostii din astea? nu ii inteleg scopul!!! daca nu iti convine nu mai urmari acest blog!! eu una il urmaresc si pe acesta si multe altele si sincer nu iti inteleg punctul de vedere. acum fetele au treaba si poate asa o sa se intample si cu blogul de care vorbesti tu... oricine are o peroada mai nasoala!!! si din cauza asta tu nu il mai urmaresti? mi se pare o mare prostie!!! si acum dupa ce las acum acest comentariu pot sa pun pariu ca poate imi veti sari in cap, daca nu ceilalti atunci tu sigur o vei face!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru primul anonim care a scris:tu crezi ca eve si dragana n-au o viata a lor sau ca-si dedica viata blogului?

    Dragana, vacanta placuta!

    Luana

    RăspundețiȘtergere
  4. oo, presimt ca postul asta va avea muulte comentarii. sa inceapa cearta! :)) e foarte amuzant de privit.
    acum lasand gluma la o parte..chiar nu aveti altceva de facut decat sa faceti observatii care nu vor starni decat certe si in niciun caz nu le vor influenta pe Eve si Dragana?
    si eu am blog, ar fi o prostie sa zic ca nu le admir pe fete pentru ce au reusit, pentru ca au fost primul blog Twilight si sunt cele mai bune, dar oamenii au viata, stiti? conteaza si altceva, nu numai Twilight si stirile. Eve si Dragana isi traiesc viata. ar fi bine sa incepeti sa faceti si voi la fel

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru anonimul cu ,,parerea"...si ce daca un blog posteaza de zece ori pe zi? daca nimeni nu ii citeste posturile, asta inseamna si ca este harnic?...fara nicio trimitere la vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap, am vazut si eu bloguri pline de "stiri" cu foarte putini vizitatori (moderatorii si alte 2-3 persoane).
    Mie personal imi e mila de oamenii aia fara viata personala, care se chinuie pentru obsesia lor, adunand "stiri" (majoritatea vechi sau neinteresante, poze sau clipuri care nu mai sunt de actualitate, dar ei nu stiu asta) copiate de pe toate site-urile posibile si nimeni nu ii baga in seama =)) Dar cand vin aici si comenteaza rautati adesea ma gandesc ca isi merita soarta.

    Blogul asta e primul nu datorita numarului de stiri postate pe zi, ci datorita relatiei care s-a legat intre vizitatori (aici si pe chat), datorita relatiei dintre vizitatori si moderatoare, datorita faptului ca aici am fost de la inceput si pentru ca aici ne simtim cel mai bine ;)

    Ti-as ura vacanta placuta Dragana, dar nu stiu daca pleci in vacanta sau doar lipsesti o perioada, oricum, numai bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari fetelor!!!chiar meritati si o pauza pt ca ati depus efort pt acest blog cu mult succes!!!!vacanta placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  8. meritati o vacanta...vacanta placuta

    RăspundețiȘtergere
  9. am si eu o intrebare dc nu mai postati nici un fan fic

    RăspundețiȘtergere
  10. Hey..Amalia, scuze, dar trebuie sa te contrazic. Sunt bloguri care posteaza zilnic foarte multe stiri care sunt citite si comentate. Pe langa Stiri Twilight s-au mai dezvoltat vreo 2 bloguri,unul in special s-a dezvoltat foarte mult.

    Vizitez multe bloguri Twilight pentru ca unele stiri de pe un blog sunt completate de altele de pe alt blog.

    Blogul Stiri Twilight este mamica blogurilor Twilight daca pot spune asa, dar nu cred ca este tot primul. Mai vizitati si altele, doar din curiozitate. In special, incercati-le pe cele de la afilieri :-??
    Ce pierdeti? Daca nu va convin, va intoarceti aici, la mami Twilight:>

    V-am pupat! Un fan adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  11. mdaaa, un fan "adevarat" cu site-ul probabil la afilieri care ne convinge sa il vizitam. ah, mi-e greata de felul vostru "mascat" de a va promova.
    whatever, enjoy your vacation girls ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. what the fuck is your problem?!
    nu mai poate nimeni sa-si spuna parerea ca ii sariti voi in cap?chiar nu puteti sa acceptati ca nu mai este primul blog de stiri twilight?vai,ce fete bune sunteti voi cand aparati blogul..chiar credeti ca ii pasa cuiva?wake up!toata lumea poate sa isi spuna parerea.traim intr-o tara libera!nu trebuie sa ii sariti voi in cap pt simplul fapt ca si-a spus opinia.cuvintele "libera exprimare"va spun ceva?
    si nu,nu le invinovatesc pe fete cu absolut nimic,au si ele o viata iar daca ele au ales sa si-o traiasca(si sunt perfect de acord cu asta)inseamna ca blogul nu mai este o prioritate.
    si nu,nu am alt blog in concluzie nu am nevoie de promovare.
    si pt anonima de mai sus:ai vreo dovada care sa sustina faptul ca anonima cealalta vrea sa si promoveze blogul?iti dau un sfat:nu mai acuza fara sa ai dovezi.

    si acum puteti sa-mi sariti toate in cap chiar nu ma deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  13. nu-ti putem sari in cap, esti acoperita de pixeli :P

    /:) come on people !

    RăspundețiȘtergere
  14. altii fara viata personala =))

    RăspundețiȘtergere
  15. stiti intradevar,sunt bloguri mai bune decat acesta. Nu puteti ramane si voi la acest stadiu daca adminii blogului au ramas... Si nu cred ca acesta a fost primul blog, doar ca a avut mai mult succes. Toti cei care cauta noutati despre TWILIGHT scriu pe google Stiri Twilight, si normal ca gasesc acest blog. La inceput avea multe stiri dar acum e gol. Inteleg ca si fetele au viata lor dar asta nu inseamna ca nu puteti sa cautati un blog cu mai multe stiri. Pentru ca sunt cateva bloguri care sau dezvoltat f repede si este mai multa caldura decat aici. Aici e chiar SEC! si nu cred ca sunt singura cu aceasta opinie.

    RăspundețiȘtergere
  16. uite ca totusi nu sunt penibila. Si daca eu nu am viata personala, inseamna ca nici voi nu aveti pentru ca si voi ati lasat comuri, deci...

    Ma bucur ca ma sustin cativa oameni.

    V-am pupat! Acelasi fan adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  17. fetelor, mie imi miroase a Ella de pe THN. toate cele trei anonime, draga fata daca esti tu, ( Ella ) cara-te naibii de aici, promoveaza-ti blogul in alta parte.
    Vacanta placuta, fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fetelor ;)) ce nu intelegeti din propozitia scrisa de Dragana: "Sa fiti cuminti :D!" ?

    Vacanta placuta fetelor >:D<

    RăspundețiȘtergere
  19. draga maria,daca voia sa-si promoveze blogul eu cred ca dadea numele blogului,un link,dar nu a dat asa ca nu mai te enerva ca faci riduri,
    "cara-te naibii de aici"-parerea mea este ca tu esti un nimeni,nu ai niciun drept sa-i spui ei sa se "care naibii de aici"
    nu stiu cine este aceasta Ella,habar nu am ce blog are,dar sunt foarte sigura ca tu nu ai dreptul sa te iei de ea.

    RăspundețiȘtergere
  20. te straduiesti prea mult, draga. daca nu ai fi tu, nu te-ai agita atat. ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Unii spun ca alte bloguri au mai multe siri si altele.Dar voi nu vedeti ca Dragana si Eve nu posteaza orice minciuna legata de twilight.Si credeti-ma, fetele stiu foarte bine despre stiriile ce nu-s postate pe blog, dar stiti de ce nu le posteaza...nu le posteaza pentru ca ele nu doresc sa minta fanii twilight pentru publicitatea blogului.

    Mai analizati situatia si dupa accea comentati!

    Luana

    RăspundețiȘtergere
  22. P E N I B I L !.....cui ii place blogul si se axeaza pe stirile confirmate si din alte surse, intra, citeste si lasa comentarii, cui nu ii place...nu! dar sa ajungi pana acolo sa te legi de existenta vietii personale in detrimentul blogului, si sa dai exemple de bloguri mai ,,pline de stiri"( pe motiv ca administratorii nu or fi avand viata personala???) da, asta este penibil, chiar si pentru un ,,anonim"!

    RăspundețiȘtergere
  23. daca lasam comm aici nu inseamna ca nu avem o viata personala, adica DAAAAAAAAAAA ne ia 3 min poate chiar mai putin sa scriu o fraza... Gandeste putin!

    RăspundețiȘtergere
  24. sunteti penibile, toate cele care sar ca arse cand cineva isi exprima parerea aici pe blog. wtf is wrong with you people?

    RăspundețiȘtergere
  25. haideti fetelor, va rog gata cu cearta.
    cui ii place blogul bine, cui nu ii place sa viziteze alte bloguri care ii sunt pe plac, fiecare e liber sa faca absolut ceea ce isi doreste.
    nu va convine ceva, scrieti-le pe mail fetelor, dar haideti sa ne purtam civilizat fara sa ne jignim intre noi si fara sa aruncam cu reprosuri in toate partile.
    va rog mult de tot :|

    RăspundețiȘtergere
  26. vacanta placuta
    fetelor
    hey cat timp dragana si eve sunt in vacanta
    sunt si alte bloguri cu stiri multe si noi
    eu le urmaresc si sunt mereu super tari ca si acest blog dar momentan lipsesc fetele


    http://imposibilul-devine-posibil.blogspot.com/
    http://allwetalkaboutistwilight.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  27. doar puneti linkurile pe net
    si apar blogurile

    RăspundețiȘtergere
  28. banuiesc ca alice facea publicitate mai devreme dar ma rog... Oricum fetlor mai nou puneti 2 stiri o data la 2-3 zile si cu siguranta nu o sa va simtim lipsa... parca si pana acum tot vacanta a fost

    RăspundețiȘtergere
  29. cand pisica nu-i acasa.. asa-i cu nesimtirea la romani, nu se stie cand se depaseste limita bunului simt.(asta referitor si la alina si la anonimul de deasupra comentariului meu si la tigania de mai sus)

    ce mai poti spune? mai e ceva de zis?
    cata rautate si prostie sa zaca in cineva care nu are ceva mai bun de facut decat sa intre pe un site si sa ii jigneasca pe moderatori si pe ceilalti vizitatori? cam atata cata am si eu acum, nu?
    citez de mai sus:" mi-e greata" de voi, voua nu va e? cum puteti trai cu atata rautate in voi?? chiar nu inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  30. ce conteaza cu nu mai sunt dragana si eve...o avem pe ARI;)
    si in legatura cu toti prostii de mai sus care nua altceva mai bun de facut decat sa se certe.... felicitari...ati demonstrat inca o data cat de semidocti sunteti;):*

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga dap, daca le iau apararea fetelor asta nu inseamna ca sunt semidocta(stii macar ce inseamna?)sau daca imi spun parerea nu inseamna ca ma cert. Daca o ai pe Ari, atunci vreau sa te intreb de ce vizitezi acest blog facut de dragana si eve?

    Apropo, cu ce drept vii tu si ne faci prosti?

    Luana

    RăspundețiȘtergere
  32. fata aia care a postat blogurile, alina cullen, e intreaga la cap?? adica ea crede ca noi suntem atat de proaste incat sa nu ne dam seama de publicitatea pe care o face. dragelor cu bloguri pline de stiri, va spun eu de ce acest blog e cel mai vizitat:
    1. nu contine minciuni.
    2. e cel mai matur blog romanesc care exista, fetele sunt atente la limbaj si scriu coerent.
    3. moderatoarele acestui blog nu se iau la harta cu oricine ce nu-i convine ceva ( cum fac cele de pe THN de exemplu )
    4. acesta e primul blog twilight si cel mai original de pana acum. restul sunt doar copii.

    aceste 4 motive sunt destule ca sa vizitez acest blog unde ma simt ca acasa. cand am intrat pe alte bloguri Tw si am vazut ce limbaj folosesc adminii, am iesit imediat. daca dupa mesajul meu mai posteaza cine publicitate pe fata, sa stiti ca sunteti niste copile fara rusine, care nu stiu ce inseamna originalitate si respect. iar pentru certaretele cu gura mare am un singur mesaj: SHUT THE FUCK UP!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  33. blogul asta nu mai e demult ce a fost.incepand de la originalitate pana la atitudinea moderatoarelor.
    asa ca tot ce trebuie sa faceti e sa "sapati" putin prin multitudinea de bloguri twilight si le veti gasi si pe cele care sunt intr-adevar bune.
    nu fac reclamata pt. ca moderatoarele nu o permit(probabil se tem de concurenta).
    numai bine tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Draga anonim, sa stii ca Dragana si Eve nu au agsolut nici o problema cu publicitatea pe care o fac unii pe bligul lor.Le-ai auzit tu vreodata sa comenteze despre linkurile ce le puneau unii?Dar de unde ti-a venit ideea asta?Macar spunene si noua ca sa ne luminam.
    Luana

    RăspundețiȘtergere
  35. pentru anonimul cu reclama: GET THE FUCK OUT, sau mai pe romaneste, taci naibii din gura ca esti proasta. cu ce drept vii tu pe un blog strain sa faci reclama si sa fii nemultumita ca adminii nu-ti dau voie??? tu nu-ti dai seama cat de proasta esti?

    RăspundețiȘtergere
  36. buna. in primul rand, vreau sa imi cer scuze in numele Alinei. eu sunt adminul unuia dintre blogurile mentinoate de ea. nu o sa spun care pentru ca nu vreau sa fac si mai multa reclama. eu nu am stiut ce s-a postat aici pentru ca am avut o problema cu calculatorul. m-a anuntat cineva. nu imi doresc sa creez certuri sau lucruri de genul asta. eu sunt foarte multumita de blogul meu si nu vreau ca reclama negativa pe care a facut-o Alina sa creeze controverse. Alina s-a alaturat recent blogului meu, posteaza si ea stiri. este incepatoare si probabil nu si-a dat seama de ce greseala face cat timp atmosfera e atat de incinsa pe aici.

    inca o data, imi cer scuze in numele ei si va asigur o sa incerc sa nu se mai repete.

    RăspundețiȘtergere
  37. eu stiam ca "GET THE FUCK OUT"inseamna cara-te nu taci naibii din gura ca esti proasta.
    parerea mea este ca tu esti un nimeni,cu ce drept vii tu si o faci proasta?
    daca erai desteapta puneai altfel problema nu aduceai injurii persoanei respective.sa stii ca nu totul se rezolva prin violenta verbala

    clau

    RăspundețiȘtergere
  38. Ces alea moderatoare? Nam nicio idee. Astept raspuns si cred ca dap a vrut sa spuna ca nu ne trebuie eve si dragana sa faca liniste o avem pe ari. Si acum ca ele 2 sunt plecate o avem pe ea.- :-?? cred. Ma rog. Va pup

    RăspundețiȘtergere
  39. ca sa se mai destinda atmosfera asta tensionata.. vreau sa va spun ca au aparut 2 poze noi din eclipsa .. nu e de pe nici un blog twilight asa ca nu vreau sa creez discutii ca dau linkuri pt reclama altor bloguri twilight
    pt ca nu ma lasa sa dau paste la link .. scrieti pe google sau pe ce sunteti '' socialite life'' si o sa fie acolo al doilea articol

    RăspundețiȘtergere
  40. frumoase pozele. cand o sa revina fetele o sa le si posteze, multumim.
    acum ca v-ati descarcat cu totii si ati zis ce aveati pe suflet, putem sa discutam si fara certuri si sa lasam toate astea in urma?
    daca da, va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  41. nu a avut intentia sa-i ignesc pe moderatori
    dar sunt mii de bloguri bune
    care pot fi urmarite
    ok
    si sunt intreaga la cap
    certati-va in continure

    Ps.Dragana si eve nu am vrut sa va jignesc

    RăspundețiȘtergere
  42. Imi cer scuze iuliei si blogului twilight addicts.
    Imi pare rau eve si dragana.
    Si scuze fanilor acestui blog .....

    RăspundețiȘtergere
  43. 1. ca sa nu mai lungim discutia, ok alina, hai sa lasam lucrurile asa.

    2. ar fi frumos totusi daca atunci cand ati scrie un comentariu v-ati gandi putin inainte sa il postati nu numai sa nu le jigniti fara motiv pe eve si dragana, dar se pare ca sunt si vizitatori care se simt ofensati si certurile astea chiar nu isi au rostul.

    3. nu stiu de ce in toata lumea fanii twilight sunt uniti si la noi.. nu.
    daca va place blogul asta puteti sa le ajutati pe fete sa il faca mai bun, daca nu va place..atunci cautati voi (pentru voi) ceva ce sa va fie pe plac, dar nu mai starniti certuri, va rog mult.

    4. am inteles ca acum se dau altfel probele la bac, asa ca spor la invatat dragana daca e cazul :)

    o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  44. M U * E
    la toate care au gura mare:P

    RăspundețiȘtergere
  45. bai anonim da esti chiar culmea!
    se roaga lumea de voi sa incetati si voi nimic nimic, mereu se gaseste altul cu gura si mai mare :(

    RăspundețiȘtergere
  46. ce sunt moderatoarele????:(((

    NU STIE NIMENI|?:(((((

    RăspundețiȘtergere
  47. moderatoarele sunt cele care au facut blogu!!
    lol

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna tuturor... vad ca e cearta din nou pe aici. De fiecare data cand lipsesc putin fetele e cearta :-s. Din cate stiu Dragana e cls a 12 si are bacul deci bineinteles trebuie sa se pregateasca. Iar Eve stiu ca studiaza Conservatorul, deci cu sigurana e ocupata. Intradevar blogul nu mai e ce a fost dar trebuie sa intelegeti ca si fetele sunt din ce in ce mai ocupate, iar asta nu inseamna ca trebuie sa stearga blogul.Blogul pt ele e ca un Hobby(cred eu). Si special pentru Maria, noi nu ne-am luat la cearta cu oricine. Si daca am facuto am facuto cu un motiv anume(si nu cu oricine) ca daca m-as certa cu oricine ar insemna sa ma cert cu orice persoana care e online pe chat. Eu zic ca e o prostie ce ai scris mai sus. Te rog frumos sa te gandesti de 2 ori inainte sa lasi un comm, cum zice si Ari. Si intradevar in alte tari fanii sunt mai uniti decat la noi, am observat din acel sondaj de pe un site in care trb sa voteze fiecare tara, iar cn iesea pe primul loc era fanul nr 1. Ei bn am vazut cum se zbat olandezii sa castige si miam dat seama ca sunt mai uniti decat noi, iar apoi neam mai intrecut inca vreo 8 tari, asta tot pt ca erau uniti.

    RăspundețiȘtergere
  49. Fetelor....imi place mult ceea ce faceti!!! Bravo! dar cind revenitti cu noutati????? Imi lipsiti mult :(((

    RăspundețiȘtergere
  50. faptul ca m-ati jignit denota iq-ul vostru si nivelul de bun simt. eu am spus ca nu dau link pt. ca moderatoarele nu o permit. daca ati fi fost mai atenti, ele au spus si in comentarii si pe chat acest lucru.daca ati avea putina minte v-ati sustine preferatele cu argumente, nu prin injurii si tot felul de rautati

    RăspundețiȘtergere
  51. "M U * E
    la toate care au gura mare:P"

    cate pct ai la iq? 2?
    parerea mea despre tine este ca nu esti decat o alta tarancuta care crede ca totul se reduce la injuraturi de gen m**e,baga-mi-as p**a si restul.
    te intreb asa:unde ai crescut?in jungla?
    mai citeste o carte despre bunele maniere si pe urma mai vorbim.

    ce s-ar alege de Terra daca toti oamenii ar fi ca tine?(e o intrebare retorica,nu e nevoie sa-mi raspunzi)

    clau

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonima cea de sus, spui ca cele care te-au jignit sunt fara bun simt, insa tu cum esti daca le faci proaste? Asa reactioneaza un om cu iq'ul peste celor de aici?:-j

    RăspundețiȘtergere
  53. va simtiti mai bine cand va descarcati cu ajutorul injuraturilor ? cat de greu va este sa nu mai continuati cearta ?

    RăspundețiȘtergere
  54. clau draga, tu esti aia care injura si tot eu sunt tarancuta care crede ca totul se rezuma la injuraturi?hai ca esti tare =))=))=))=)) cred ca era defpt autoportret :))

    RăspundețiȘtergere
  55. asta se intampla cand fetele au bun simt si va lasa sa va manifestati in voie.
    eu in locul lor as fi sters toate comentariile astea ca sa nu vada toti vizitatorii cum va certati voi pe site ca la usa cortului, poate v-ati mai linisti si v-ati intoarce la sentimente mai bune.
    incetati va rog cu cearta, asa nu se mai poate!

    RăspundețiȘtergere
  56. gooood, ce naiba se intampla aici?? certurile au inceput cand cineva le-a condamnat pe fete ca nu posteaza destul de des. :| nu inteleg ...ce va asteptati de la ele? in primul rand ce ati vrea sa mai scrie... new moon a aparut de eclipse inca nu se stie mare lucru. ok, la inceput si eu eram disperata si putin enervata ca nu apar mai multe posturi pe zi da m-am calmat si nu mai intru de 10 ori pe site si sa ma enervez ca nu apar alte lucruri noi ... au si ele o viata nu tre sa stea toata ziua in fata calculatorului sa caute lucruri despre twilight si acum k majoritatea lumii s-a mai calmat, eu zic k posteaza destul de des avand in vedere k nu se intampla mai nimic cu actorii si alte chestii. nu cred k fetele trebuie condamnate numai pt ca unii nu pot sa treaca peste obsesiile lor. mai linistitiva fratilor!! Fetelor succes in continuare!


    kinkish

    RăspundețiȘtergere
  57. Pai fetelor ( unele din ele ) zici ca sunteti la piata!!!!Eu asa ceva nu am mai vazut.Ce naiba sariti in sus pentru faptul ca doua fete se bucura si ele de o mica vacanta???Ce ati dori ca 24 din 24 de ore sa fie conectate pe internet sa va scrie voua ca unul sau mai multi acoti din Twilight sau New Moon fac ceva anume???Ca sunt la un eveniment sau au fost vazuti pe strada???Da voi nu aveti un pic de bun simt???Acum pe bune.Fiecare are nevoie de o mica pauza:am inteles ca una din ele e in clasa 12.Da voi nu ati fost sau ce???nu ati avut de invatat???Cealalta e la conservator.Si acolo se studiaza.Incredibil va purtati si reactionati.Apropo chiar nu exista un mod civilizat sa scrieti aici fara sa folositi injurii???Da unde va credeti???La gradina zoologica???Ori in padure???Rusine.Si animalele stiu sa se comporte fata de unele din voi sau unii.

    RăspundețiȘtergere
  58. Iar cearta? :|
    frate....8-|
    ce oameni....cum a spus si anonimul de mai sus....invatatul nu mai lasa timp si pentru altele..uneori...cum e acum:-??
    Stiu cum e sa nu ai timp din cauza studiului.
    In legatura cu stirile, daca nu gasiti noi stiri aici pe blog , de ce nu incercati la surse - siteurile straine. Aruncati un ochi si gata...decat atata scandal :|
    Ce oameni...ce caracter 8-|

    Have a nice day :-?? :*

    RăspundețiȘtergere
  59. ba frate mai hoo ce dracu
    vi so sculat la toate de cearta acum
    !!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.