10 aprilie 2010

Greseli din "New Moon"

Moviemistakes.com ne prezinta de data aceasta 10 greseli din "New Moon".


1.Cand Bella este in poienita si vorbeste cu Laurent,prima data parul ei este neted si dupa ureche,iar apoi ciufulit si revine in fata.
2.Cand Bella si Jacob se plimba pe plaja,tricoul lui Jacob este de culoare gri inchis,apoi se schimba in maro.Acest lucru se repeta de cateva ori in aceasta scena.
3.Cand Edward si Bella intra in camera Volturilor,isi schimba pozitiile.Acest lucru se intampla si cand cei doi pleaca de acolo,doar ca schimbarea este de la mana pe talie,la tinerea de maini intre cei doi.
4.Cand Alice o conduce la Bella in Italia,ea poarta o esarfa si ochelari de soare.Pe parcursul scenei,se schimba felul in care esarfa este legata (precum si culorile care apar in nodul esarfei).
5.La cantina,cand Bella si Mike discuta despre filme,parul Bellei din nou trece din spatele urechii,in fata.
6.Cand vedem tatuajul lui Jacob,acesta este situat pe varful umarului sau.Apoi,spre final,cand el este in padure cu Bella,tatuajul isi modifica pozitia cu cativa centimetri.
7.Dupa ce Bella coboara din masina si o intreaba pe Alice unde il va gasi pe Edward,ea este in fata usii,apoi se muta in spatele usii.
8.Imediat dupa ce Bella primeste prinzatorul de vise de la Jacob,acesta este prezentat in prim-plan,asezat perfect pe tablia patului.Apoi,cand o vedem pe Bella in pat,prinzatorul are pozitia modificata.
9.La scoala,cand Alice sare si ureaza Bellei "La multi ani",felul in care este legata esarfa ei variaza.
10.Dupa ce Bella se trezeste din primul ei cosmar,vedem pe perna din spatele ei cartea "Romeo si Julieta",care dispare cand Charlie intra cu cadoul Bellei,dar reapare pe parcursul scenei.
Ce parere aveti,vi se par relevante cele 10 greseli?
P.S : Aici sunt si cele 10 greseli din "Twilight".

16 comentarii:

  1. dupa parerea mea faza cu tatuajul e doar o iluzie :-j eu zic ca e din cauza ca jake sta inclinat

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm eu sunt de parere ca unele greseli nu trebuiau luate ca si Greseli.Adica daca Bella face o miscare este posibil ca parul ei sa "scape" de dupa ureche si sa isi modifice pozitia mai ales daca isi inclina capul...in faza cu iesitul din masina ea se misca,corect?deci mi se pare oarecum normal sa se miste in fata si in spatele usii masinii....insa aste sunt doar parerile mele din postura unui critic(nu vreau sa supar pe nimeni :D)Oricum filmul este grozav si nu o sa imi schimb parerea despre el din cauza acestori greseli(neobservabile,cateodata) :d
    Pupici,cu drag Aleee :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ce porcarie, nu ai avut ce sa scrii altceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. fetele ce va ocupati cu site-ul... am o intrebare : am auzit k midnight sun este o carte din perspectiva lui edward...se gaseste la noi in librari?..sau aveti capitole din ea?:D

    RăspundețiȘtergere
  5. astea se numesc greseli de continuitate...
    parerea mea e ca twilight are mult mai multe decat new moon... si mult mai evidente :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Mary ... sper ca nu o sa te superi ca iti raspund eu, dar fetele nu prea se uita peste comentarii deci daca vrei sa le intrebi ceva mai bine le trimiti un mail.

    Acum in legatura cu cartea, da este prima carte din seria TWILIGHT si este din perspectiva lui Edward. Inca nu e terminata de Stephenie, dar gasesti primele 12 capitole traduse in romana pe acest bolg. In chenarul din stanga este sectiunea "DESCARCARI" si scrie acolo: Soarele de la Miezul Noptii - Midnight Sun de Stephenie Meyer (12 capitole in romana) Tradus de: Eve Format: .pdf Ti-o recomand. ((hugs)) Deborah :D

    RăspundețiȘtergere
  7. robert pattinson este fff frumos :d

    RăspundețiȘtergere
  8. mersi deborah...chiar m-am uitat acolo si am trecut peste...nu am fost atenta...vor fi mai multe carti? adica tot 4?..sunt tare curioasa cum ar arata new moon din perspectiva lui edward atunci cand el a fost plecat..mersi:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Frate mai ramane sa ii controlati shi in chiloti:|....sa evdeti daca chilotii sunt pe dos sau nu ..hai ma ce drak :|

    RăspundețiȘtergere
  10. cea mai evidenta mi se pare cea a schimbarii culorii tricoului lui Jake dintre scene,restul nu sunt prea batatoare la ochi:)

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am vazut filmul in varianta Blu-ray de doua ori si nu am observat niciuna din greselile astea :)) eram prea prinsa de fetele personajelor sau replici ca sa mai observ decorul sau cu ce erau imbracati.
    poate ca daca urmaresti filmul doar ca sa observi greselile, le vei vedea, altfel, nu prea vad cum le-ai observa. Nu e ca si cum acum e blonda apoi bruneta sau asa. :-??

    RăspundețiȘtergere
  12. eu sunt de acord cu Ale si Anonima ;) chestia cu tatuaju lui jake nu cred ac e reala si Ale are drepate in tot ce a zis ;) oricum e e cel mai tare blog :* va pup si tinetio tot asa :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma refer la prim anonima :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Mary ... Sper sa vezi comentariul meu.
    Se pare ca nu stii ce s-a intamplat. Problema a fost ca ea a dat unei persoane de incredere sa citeasca primele 12 capitole si acel individ le-a postat pe internet (urat). Stephenie s-a suparat foarte tare si nu mai scrie, din cate stim noi, fanii ... Majoritatea dintre noi avem inca speranta ca o sa apara un zvon cum ca autoarea noastra favorita, a terminat si Soarele la miezul noptii. Si apropo am uitat sa-ti spun in celalalt comentariu, dar nu, cartea nu se gaseste in librarii deoarece nu e terminata. Daca ma intrebi pe mine as avea o total alta parere in toata povestea acesta ... BIG HUGS >:D< Deborah :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @ mary si cine mai e interesat:

    in primul rand seria twilight s-a terminat cu zori de zi (povestea in sine, stiu ca e trist pentru fani, dar stephenie considera ca ultimele randuri din carte sunt sfarsitul perfect pentru poveste).
    continuarea cu bree e una dintr-o serie de mici povestioare legate de twilight care trebuiau sa faca parte din ghidul twilight (nu mai stiu acum exact ce nume poarta, dar cred ca majoritatea stiti de ce vorbesc... e ALT ghid decat cel legat de filme, scris de data asta de autoarea seriei)

    in al 2lea rand "midnight sun" urma sa fie singura carte din perspectiva lui edward (stephenie a anuntat in nenumarate randuri ca nu are de gand sa rescrie si celelalte carti, ea doar dorea ca noi sa il intelegem mai bine si considera ca in prima carte gasim suficiente informatii cat sa stim ce ar gandi mai departe si de ce ia anumite decizii)

    in al 3lea rand, atata timp cat nimeni nu a stiut ca lucreaza la editarea cartii cu bree care nici nu avea sa fie o carte in sine, la fel de bine ea poate sa fii lucrat si la MS, deci e posibil intr-o zi sa ne surprinda si sa spuna ca in cateva luni va aparea si aceasta carte in librarii.
    primele 12 capitole au fost postate ulterior "incidentului" la ea pe site si pot fi gasite, dupa cum ti s-a mai zis, traduse aici pe blog

    nu in ultimul rand, stephenie are alte proiecte pe cap de asemenea, vroia ca anul acesta sa continue seria "the host" (nu stiu daca sa ma bucur sau nu - cartea e superba, dar mi-e frica de continuari), desi se pare ca nu a reusit sa isi indeplineasca acest tzel fiind foarte ocupata cu filmele in mare parte, si mai are niste idei pentru cateva noi proiecte (carti).

    desi multi fani sunt tristi ca nu vor mai exista ale volume twilight ca si continuare a povestii, trebuie sa intelegeti ca meyer e o "scriitoare" si scriitorii (desigur) "scriu" mai multe carti de preferat. ea nu vrea sa scrie o singura carte si atat, sa ramana in amintire ca cea care a scos o gramada de bani de pe urma unui vis si apoi s-a pierdut in ceata.
    are mai multe lucruri de oferit publicului si eu astept cu nerabdare urmatoarea carte non-twilight pentru ca a dovedit ca poate sa scrie foarte bine si sa construiasa si alte lumi la fel de( /sau poate chiar si mai) interesante.

    in asteptarea MS daca iti place stilul lui stephenie poti citi "the host" care e o carte cu adevarat fermecatoare (total diferita de twilight care transmite mesaje diferite si creeaza emotii de asemenea oarecum diferite, dar care cu siguranta merita a fi citita). poate sa iti placa sau poate sa nu, cel putin o sa iti ocupe putin din timpul in care "suspini" dupa MS :p

    eu va pup pe toate si sa aveti o zi minunata


    PS: cat despre greseli, nu le-au scos fetele din burta si nici nu le-au pus din rautate pe blog (referitor la comentariu rautacios de mai sus). astea sunt noutatuile in materie de twilight si le-au impartit cu voi. fiecare film are greseli, e normal sa le aiba si asta nu ii strica farmecul ci doar ne arata ca si actorii/ regizorii si toata echipa de productie sunt si ei oameni ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Huh???Astea numesc ei greseli?Singura mi se pare faza cu tricoul lui Jake...Nu stiu nici ei ce sa mai faca...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.