3 aprilie 2010

Stiri


Robert Pattinson beneficiaza nu numai de o figurina de ceara,ci si de una de ciocolata.In stanga puteti vedea imaginea cu aceasta prezentata de Daily Star.Ce ziceti ?
Revenind la lucruri serioase,s-au anuntat castigatorii Russia's Georges Awards ,unde Robert si Kristen au castigat premiile pentru "Cel mai bun actor strain" si "Cea mai buna actrita straina",iar "New Moon" premiul "Cel mai bun film strain".
TheFabLife ne spune ca Robert Pattinson este cea mai influenta persoana din lume,intrecandu-l chiar pe presedintele SUA,Barrack Obama.
Iar ca sa fim corecti : stirea legata de logodna RobSten a fost doar o gluma de 1 aprilie si trebuie tratata ca atare.

15 comentarii:

  1. first figurina de ciocolata a lui rob ... nu credeam k o sa faca asa ceva. cred k daca o sa faca mai multe si o sa le puna in vanzare o sa castige cv bani:)). second, hehe eram sigura k e pacaleala era imposibil ca rob si kris sa fie logoditi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea seamana :)) da nah

    stati linstiti, nu aflati nimic oricum pana dupa lansarea ultimului film pt k sunt obligati prin contract sa taca din gura oricare ar fi situatia: impreuna sau nu,so...don't hold you're breath ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. urasc 1 aprilie, mereu sunt pacalit, nu e timpul pierdut pt logodna

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt ca toata lumea vorbeste despre falsa logodna, sparg eu gheata: Robert de ciocolata nu arata bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu arata bine dar s-ar putea sa fie gustos :))

    RăspundețiȘtergere
  6. bn ca numa o gluma o fost:((:((
    dc nu poate fi adevarat:|
    dar este adevarat ca ei chiar sunt impreuna caci eu nu mai stiu ce sa cred:|

    RăspundețiȘtergere
  7. bai dar proasta gluma ati mai facut:)) trebuia intai sa va documentati..pt ca rob chiar a cerut-o in casatorie..iar de mult timp ei nu mai neaga faptul ca sunt impreuna:) se vede ca nu sunteti la curent cu stirile:))

    RăspundețiȘtergere
  8. in plus se spune ca o sa petreaca sarbatorile impreuna. asa scrie aici http://www.showbizspy.com/article/202389/robert-pattinson-and-kristen-stewart-plan-to-reunite-over-easter-weekend.html

    RăspundețiȘtergere
  9. oribila figurina!.....iar logodna sau casatoria, or fi ele in gluma, dar sunt nitel cam serioase in cazul celor doi....

    RăspundețiȘtergere
  10. bineinteles ca stirile care trebuie nu apar la voi pe site. :|

    RăspundețiȘtergere
  11. ei NU sunt impreuna si probabil nici nu vor fi... si normal ca nu vor declara asta decat dupa ultimul film.. copii prostuti :))

    ceea ce fac ei sa para ca e o relatie e doar o chestie de marketing sa pastreze interesul fanilor pe parcursul filmelor. asa s-a intamplat la muuulte alte asa-zise cupluri care de fapt nu erau impreuna, dar pe care fanii i-au placut mai mult si i-au avut mai bine in vizor daca li se parea lor ca s-ar potrivi si in viata reala. ;))
    acum nu e nevoie sa completez ca ei nici in film nu se potrivesc, dar voi visati in continuare ca doar nu va costa nimic :)) iar lor le aduce prostia asta o gramada de bani in schimb :D (st printre cei mai bine platita actori desi nu au habar sa joace, castiga premii in fatza unor filme foarte bune numai pt ca fanii lor sunt fanatici..etc etc etc si asta numai pt ca sunt oameni obsedati de ei desi nu merita)

    stirile de 2 lei care ii cupleaza nu fac decat sa vanda niste ziare de 2 bani, si sa creasca pulsul adolescentelor naive care nu stiu de ce nu dorm daca nu stiu daca ei se culca sau nu unu cu altul.

    asa ca stati calmi, chiar a fost o pacaleala de 1 aprilie... si nu numai 1 aprilie se pare :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. ioiii c bn k nu sunt logoditi ca asa mam speriat!!!adik no cum sa se logodeasca soooper frumuselul de robert cu hompa aia plouata???:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Corect ... nu arata bine, dar s-ar putea sa fie foarte gustos ... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. ALELUIAAAAAAA!
    Mi s-a dus toata fericirea cand am aflat de logodna...:))

    RăspundețiȘtergere
  15. mai oameni buni ei sunt logoditi sa va fie clar lucrul asta.rob si kristen sunt de 2 ani impreuna si au inceput sa isi recunoasca relatia ce dumnezeu voi credeti ca este o gluma cererea in casatorie. rob si kristen vor sa locuiasca impreuna ce naiba va faceti atatea iluzii ca nu sunt logoditi.pt ca sunt im mod sigur .voi nu vedeti ca ei nu se mai feresc sa isi mai ascunda relatia .trezitiva la realitate va rog frumos.si mie una imi place de ei cum le sta impreuna si cred ca ar fi pacat ca sa nu mai fie impreuna

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.