6 octombrie 2010

Ghid Twilight oficial ilustrat - Stephenie Meyer

Desi a fost anuntata inca de anul trecut, lansarea ghidului oficial Twilight a fost amanata, si abia astazi am aflat in sfarsit data sigura de lansare: 12 aprilie 2011.

Dupa cum stiti, ghidul va contine detalii despre lumea creata de Stephenie Meyer in toate cartile sale din Twilight saga. Noutatea este ca va avea in plus si aproximativ 100 de ilustratii.
Comunicatul de presa al editurii anunta:

Ghidul oficial ilustrat ofera cititorilor material nou, exclusiv, si tot ce au nevoie pentru a explora in continuare lumea de neuitat a lui Stephenie Meyer, pe care a creat-o in Twilight,New Moon, Eclipse, Breaking Dawn si The Short Second Life of Bree Tanner. Ghidul include si profilele personajelor, scene taiate din carti, un interviu cu autoarea, scheme genealogice, harti, paralele si analize dezvoltate.
Sunt mereu uimita de intrebarile profunde pe care le primesc de la cititorii mei, despre personaje si despre lumea Twilight,” spune Stephenie Meyer. “In ghid sper ca am putut include cat de multe detalii posibil, inclusiv istoria personajelor, ca de exemplu povestea lui Alice. Sunt incantata de interpretarile artistice realizate de Young Kim si alti ilustratori talentati, mai ales desenul rochiei de mireasa a Bellei. Sper ca fanii vor fi de parere ca a meritat asteptarea."

Inca nu stim cand va fi lansat Ghidul in Romania, dar probabil va mai dura cateva luni pana se traduce.

2 comentarii:

  1. de cartea ilustrata la filmului elipsa sti cv..?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cred ca nu va maai dura atat de mult...ganditi-va la cartea despre Bree Tanner...s-a lansat pe 5 iunie in State si pe 12 iunie la noi.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.