23 octombrie 2010

Scenariul Breaking Dawn, mai extins decat cartea

Desi primele adaptari cinematografice ale cartilor au respectat cu strictete povestea, se pare ca in Breaking Dawn vom avea parte de ceva in plus. Intr-un interviu pentru PopcornBiz, Melissa Rosenberg (scenarista) a spus ca a avut mai mult spatiu pentru a dezvolta povestea din carte, datorita faptului ca Breaking Dawn va fi impartit in doua filme .

“Am avut ocazia sa dezvolt, sa completez povestea pentru ca trebuie sa se extinda pe durata a doua filme. Deci am avut mai mult spatiu sa ma joc si sa dezvolt cateva dintre personajele noi pe care Stephenie ni le prezinta. A fost foarte distractiv.”

Melissa a vorbit si despre subiectele abordate in Breaking Dawn, care au depasit nivelul problemelor adolescentilor: "Este un film cu probleme specifice adultilor: casatoria, copiii si familia.Sunt subiecte pentru oameni mari, dar sexy."

Despre faptul ca experienta ei in scrierea scenariilor pentru seria Twilight se apropie de sfarsit, Melissa a spus ca inca nu s-a obisnuit cu ideea: "E socant ca dupa patru ani sa nu mai am de scris pentru filmele Twilight".

Sursa NBC

4 comentarii:

  1. socant sau nu.....ea poate a terminat treaba...noi, mai avem de asteptat...

    RăspundețiȘtergere
  2. aoleu! tot ce a adus ea in plus pana acum a fost cat se poate de dezgustator, nu imi vine sa cred ca si acum i-au dat mana libera, dupa atatea plangeri din partea fanilor :((

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place felul cum a relatat totul in cele 3 filme are si ea o limita .... nu poate baga chiar tot... poate ca unuii au niste parti favorite care nu au aparut... altii au altele si au aparut..... mie imi plac foarte mult filmele actorii CARTILE:X:X si cred ca sunt dea dreptul fascinante:X cu siguranta ca si zori de zi va iesi la fel de bine!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.