16 noiembrie 2010

Interviu cu dublura lui Kristen

Roberta, dublura lui Kristen la filmarile Breaking Dawn din Brazilia, a dat un interviu pentru revista Quem, in care vorbeste despre cum a primit rolul, experienta filmarilor si cum i-a intalnit pe Rob si Kristen.

Totul a inceput in septembrie, cand ea si Raphael Martins (dublura lui Rob) au aparut intr-o sedinta foto pentru un ziar brazilian. La sfarsitul lunii octombrie, Roberta a fost sunata de unul dintre producatorii Breaking Dawn, la recomandarea lui Raphael."Producatorul a glumit cum ca sunt mai draguta decat Kristen" spune ea. Restrictionata de contract, Roberta nu a putut sa dea informatii despre filmari, si a fost nevoita sa ascunda totul fata de prieteni si chiar fata de fratele ei, care este fan Twilight. I-a spus doar mamei." Am fost platita in dolari americani. Pot doar sa spun ca e o suma mare." a declarat ea. "Nu sunt fana.Am vazut filmul doar pentru ca prietenii mi-au spus ca seman cu Kristen. Nu suntem identice. Semanam la culoarea pielii, la par si la nasul delicat."


Marti, 9 noiembrie, Roberta si Raphael au participat la filmarea unei secvente romantice la o cascada din Paraty, care a durat aproximativ 12 ore. Locatia este cea in care personajele Edward si Bella isi petrec luna de miere. Roberta spune ca atunci cand actorii au venit pe platou, Kristen i-a strans mana iar Robert i-a multumit politicos cu un "thank you".
"Cum nu vorbesc engleza, n-am incercat sa ii raspund." a spus Roberta. "Au filmat foarte repede, nu a fost nimic la care a lucreze mai mult. Am vrut sa facem poze cu ei dar n-am avut voie. Au fost foarte prietenosi, Kristen e mai draguta in realitate."

Tradus din portugheza in engleza de PattinsonStew
Tradus din engleza in romana de Stiri Twilight

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.