14 aprilie 2009

Votati Twilight la MTV Movie Awards

Timpul zboara.Va mai amintiti cum anul trecut asteptam cu nerabdare premiile MTV ca sa vedem un pic din scena cu lupta dintre Edward si James? Ei bine, dupa aproape un an a venit timpul ca si Twilight sa fie nominalizat.
Pe site-ul MTV, de data asta fanii pot vota filmele si actorii pe care ii vor nominalizati. Trebuie sa ajutam "Twilight" sa obtina cat mai multe nominalizari. A fost trecut la 8 categorii.
Data limita este 20 aprilie, asa ca grabiti-va. Pe 4mai va fi anuntata lista oficiala de nominalizari, si va incepe votarea castigatorilor.
Premiile MTV Movie Awards vor avea loc in data de 31 mai.
Pentru a putea vota, trebuie sa va inregistrati pe site. Merita!
Linkul pentru a putea vota AICI

31 de comentarii:

  1. Stie cineva cand o sa apara si partea a treia? Nu-mi pasa in ce limba este: stiu engleza perfect, la fel si spaniola, ma descurc foarte bine la franceza si inteleg destul de bine si portugheza si italiana. Daca stiti unde a aparut, nu conteaza in ce limba ( invat si chineza daca e nevoie) va rog sa-mi spuneti. Sunt fana nr 1 TWILIGHT si trimit un pupic tuturor fanilor TWILIGHT.

    RăspundețiȘtergere
  2. te referi la cartea a3a? O sa caut si o sa pun link la download

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am 30 ani si nu credeam ca un film ma va impresesiona asa de mult . Am vazut filmul cred ca de 15 ori apoi am citit toate cartile in 3 zile. Va multumesc pentru traduceri le-am citit cu o placere imensa

    RăspundețiȘtergere
  4. O intrebare??? Cand apare urmatoarea traducere din Zori de zi??
    Va urez un paste fericit!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!!!Ia primul rand vr sa va urez Paste Fericit...iar daca nu va supi,mi-ati putea raspunde la cateva intrebari????
    1.Dupa ce se filmeaza New Moon,stiti cumva daca se continua filmarile si pt celelalte carti??
    2.Traducerile din carti sunt facute de Eve sau sunt luate din cartile traduse in limba romana???(Oricum Eve felicitarile mele:*:))
    3.O sa postati toate cartile traduse integral pe site???
    Sper ca poate cineva sa-mi rasp la intrebari.Imi pare rau daca v-am deranjat cu ceva la aceste intrebari.Ms:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Paste fericit si tie.Bineinteles ca nu ne deranjezi.
    1.Dupa New Moon se filmeaza cu siguranta si Eclipse, pentru ca trebuie sa apara in vara 2010. Despre breaking Dawn nu se stie inca data exacta cand incep filmarile.
    2.Eve, adica eu, traduc Midnight Sun, iar Stefania traduce Breaking Dawn.Cartile astea nu au aparaut inca traduse la noi in Romania, tocmai de aceea le traducem noi aici. N-ar avea rost sa traducem si primele 3carti (Twilight, New Moon si Eclipse), pentru ca au aparut deja traduse la editura RAO, si se pot cumpara din librarii:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!!!!Nu vr sa par nesimtita dar am vazut ce a scris Eve mai sus si ma gandeam ca multi dintre noi nu pot sa-si achizitioneze cartile pt ca sunt scumpe.Poate ar fi dragutz daca cineva care are cartile(Twilight,New Moon,Eclipse) traduse in romana si poate sa le scaneze,sa le puna pe site.Sunt multi copii care nu au bani sa le cumpere si sunt fani ai filmului.Ganditi-va!!!!Eu una,o sa incerc sa vad de unde pot sa fac rost de carti si sa incerc sa le scanez,iar apoi o sa vb cu tn,Eve,ca sa-mi spui unde sa postez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna , ma bucur ca am ocaia sa va scriu ,vreau sa va urez in primul rand Paste Fericit! si daca se poate as dori sa imi raspunzi la cateva intrebari:D :
    1.Care sunt ordinea cartilor twilight?
    2.Oare se pot traduce si celelalte 3 carti ( twilight,new moon si eclipse)si sa fie postate pe site?
    3.ma intrebam daca Robert si kristen vor avea ocazia sa viziteze Romania

    RăspundețiȘtergere
  9. Hey, Paste fericit si tie!
    1. Twilight(Amurg), New Moon (Luna noua), Eclipse(Eclipsa), Breaking Dawn(Zori de zi), Midnight Sun (Soarele de la miezul noptii)
    2.Cum am spus si mai sus, primele 3 carti se gasesc pe piata, nu le traducem inca o data...
    3.Ar fi grozav...putem sa visam:D Poate vin intr-o vacanta pe aici incognito.

    RăspundețiȘtergere
  10. hello vreau s v rog sh io cv imi puteti spune si mie cu aproximatie km knd o s terminati d tradus orice nu conteaza pentru k am citit toate cartile p engleza dar sicer nu am inteles bine decat esentialu in rest amanuntele erau un pic in ceata mssss mult d tot id meu ii ana_sweet_girl1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Hey :]
    Cand puneti traducerea pentru cartea a 3 a din Zori d zi ? :x

    RăspundețiȘtergere
  12. buna as vrea volumul 3''eclipsa'' in romaneste:D...se poate?? a

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu as vrea Eclipsa in romana ...dar sper s-o gasesc maine in librarie.
    daca o sa o cumpar o sa incer s-o scanez, dar nu promit nimic! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. hey....as vrea sa stiu si eu aprox cand apare tradusa si a trei parte din zori de zii....

    RăspundețiȘtergere
  16. eve..te rog don tot sufletul sa pui si traducerea la aceste carti...

    RăspundețiȘtergere
  17. buna eve...vreau sa iti tranzmit faptul k esti FANTASTICA.chiar de 2 ori pot spune asta.seria twilight esti absolut grozava.am citi cartile,iar filmeul l-am vazut de cel putin 20 de ori...:D.iar cea de a patra carte,am fost dezamagita sa aflu k apare tocmai in noiembrie.si sunt f fericita k am reusit sa citesc cele 2 parti.as vrea insa sa te te rog sa imi raspunzi la cateva intrebari:cand vei pune traducerea cele de-a treia parte?sunt f nerabdatoare.ms mult.esti o minune sa sti!

    RăspundețiȘtergere
  18. buna :D
    http://www.carterburwell.com/projects/Twilight.html#Lullaby_orig
    aici gasiti coloana sonora a filmului plus piesa cantata de edward la pian 8-> (sa ascultati si notele)

    RăspundețiȘtergere
  19. dak se poate cnv sami trimita eclipsa in romana??am citi doar primele 20 capitole..si de 2 zile caut restul...si tot nu am gasit nimik..sd poate cnv sami trimita pe pc paginile??plz dak se poate io am asa toate 4 carti in engleza...eclipsa primele 20 de capitole in romana si zori de zi complet in romana....va rog sami trimiteti si mie sau un site sa citesc de acolo...plz id meu e onutza_frumusik07 si emailul onutza_frumusik07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. vreau si eu cartile in format pdf... va rog mult... le are careva pe calculator? astept raspuns. mersi

    RăspundețiȘtergere
  21. eve ai spus ca ai postat cartea "ECLIPSA"dar eu nu o gasesc

    RăspundețiȘtergere
  22. am cumparat toate 4 cartile si le-am citit pe fiecare de 2 ori
    Scuze ca nu vam salutat mai devreme
    BUNA

    RăspundețiȘtergere
  23. AM CITIT CELE 4 CARTI PLUS CARTEA ''FENOMENUL AMURG'' SI POT SA SPUN CA SUNT SUUUPER TARI!!DEBEA ASTEPT SA APARA SI ''SOARELE DE LA MIEZUL NOPTII'' SI CRED,''FENOMENUL LUNA NOUA''!!PUPICI DE LA TULCEA DAR MAI ALES EVEI!

    RăspundețiȘtergere
  24. buna
    am vazut pana acum filmul de 7x si tot nu m-am pliptisit dar as vrea sa vad si
    new moon,eclipse ,Breaking Dawn,Midnight Sun.....
    este si partea a v -a ?('SOARELE DE LA MIEZUL NOPTII'' ).......aceste filme sunt grozave nu am mai vazut pana acum un asa film .......vreau sa apara mai repede si celelante pari ale filmului eu am vazut decat prima parte....new moon .....am vazut foarte putin din el , stiu doar ca Bella implineste 18 ani iar Edward ii pregateste o petrecere surpriza impreuna cu familia lui dar bella se taie intr-o bucata de hartie atunci cand deschidea un cadou iar jasper sare sa o atacedar edwaed o imince pt. a salvao aceasta se loveste de o masa si se taie in ea dr. cullen fiin nevoit sa-i coase ranile...iar edward o duce in padure si ii spune ca nu o mai iubeste si pleaca di oras impreuna cu familia lui, bella era trista tot timpul si isi dorea sa-l revada pe vampirul ei iubit ,dar peste ceva timp isi gaseste linistea alaturi de Jacob Blak fiind buni prieteni dar pentru ea nu mai conta nimic nici macar viata ei ....Jacob Blak este varcolac.............................................................................................

    RăspundețiȘtergere
  25. am o rugaminte cine ma poate ajuta sa imi trimita cartile in varianta pdf pe adresa blondy.bella@yahoo.com
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  26. super tare !unde pot gasi filmul new moon

    RăspundețiȘtergere
  27. multe multe multumiri traducatoarei(orului)si celor care o sprijina si au sprijinit-o in legatura cu tot ceea ce tine de aceasta serie Astept cu mult interes traducerea ultimei jumatati a volumului 5 Midnight Sun. cyby

    RăspundețiȘtergere
  28. buna!
    eu am scenariul de la new moon , amurg luna noua ,eclipsa, zori de zi si soarele de la miezul noptii(neterminat) daca-l vrea cineva pretty_teo95@yahoo.com intru doar dimineata vreau sa adaug ca toate sunt traduse de eve(ESTI ZUPER TARE FATO!!!)si cartile sunt ffff bune si daca are cineva si capitoele 12 13 14....si restul daca vrea sa mi le trimita ii multumesc anticipat

    sunt o mare fana twilight am camera plina de posrere cu ei si am citit fiecare carte de doua ori

    RăspundețiȘtergere
  29. scuze !scuze! greseala mea de exprimare nu am decat scenariu de la luna noua

    in rest am toate cartile in romana cu soarele de la miezul noptii (neterminat)

    scuze ca v-am indus in eroaer sunt cam zapacita

    daca le vrea cineva ramane valabila oferta de mai sus

    daca le vrea careva intru dimineata pe pretty_teo95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. buna as vrea si eu cartile care sunt traduse in romana pe calculator...chiar as vrea sa le citesc...ador filmul...este super...am vazut filmul de 2 ori...prima parte "Amurg" si a doua parte "Luna Noua"...as vrea sa vad si urmatoarele parti din film dar din pacate nu au aparut:((...si de aceea vreau sa citesc cartile...daca le are cineva traduse in limba romana as vrea sa mi le dea si mie...pe adrea sa mail" adytzu_bytzu@yahoo.com" sau pe id" adytzu_bytzu"....ms mult:X...dak are cineva va rog mult datimile si mie:(..^:)^:X pls

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.