30 noiembrie 2009

Interviu cu Michael Sheen

Un nou interviu cu Michael Sheen oferit de cei de la
EW.com
Ce te-a facut sa semnezi pentru un rol in acest proiect?
Stiam despre "Twilight" de la fiica mea de 11 ani,mare fana si ea.A citit cartile de multe ori.Si stiam cat de pasionati sunt fanii.Nu erau simple carti pe care le citeai,ea era foarte pasionata de ele,ea mi le-a prezentat.Am citit prima carte si apoi am vazut filmul.Mi s-a parut foarte buna povestea.Apoi,Chris Weitz mi-a trimis o scrisoare draguta.A fost fantastic sa fac parte din proiect.
Care a fost reactia fiicei tale cand a auzit ca-l vei juca pe Aro?
A fost un amalgam de sentimente,era entuziasmata ca fac parte din asta,dar simtea ca tatal ei pune stapanire pe ceva al ei.Dar a trecut peste asta si abia a asteptat sa mearga la premiera.
Cred ca la asta s-a redus totul,sa-l vada pe Robert Pattinson,nu?
De fapt,preferata ei este Ashley Greene.
Ashley a vorbit foarte frumos despre munca alaturi de tine.
Este adorabila.Toti sunt foarte draguti dar m-au facut sa par ca un unchi mai batran.Cand eram prin preajma,toti erau cuminti.Eu vroiam doar sa fiu la acelasi nivel cu ei,dar nu prea mi-a iesit.
In scenele din film,se vede ca ceilalti aveau respect fata de tine.
A fost de ajutor ca ei deja se cunosteau,facusera,o parte din ei inca un film impreuna.Si faptul ca fac parte din fenomenul acesta mondial,i-a legat mult.Asa ca venind sa joci o scena foarte importanta,ajuta ca personajul tau este mult mai puternic decat ceilalti.Cel putin iti ofera mai multa incredere.
Care crezi ca va fi reactia publicului?
Cred ca se combina o multime de lucruri,atat pentru tineri,cat si pentru publicul mai matur.Stephenie trateaza fara frica si cu respect sentimentele puternice pe care tinerii le au."Twilight",atat cartea cat si filmul sunt despre prima iubire,iar "New Moon" este despre prima despartire,atunci cand inima iti este franta pentru prima data.Acestea sunt unele dintre cele mai puternice sentiment din viata,indiferent de varsta.Pe masura ce cresti,exista o tendinta de a controla aceste sentimente.Stephenie le trateaza cu seriozitate.Este foarte desteapta,spunand cat de frumosi sunt vampiri,compensand modul lor de hranire.Si actorii sunt toti foarte frumosi si foarte buni.
Aici un interviu cu Michael de la emisiunea Bonnie Hunt.

Ashley in LA

Actrita s-a intors in LA,dupa ce a fost in NY pentru a filma o emisiune.

Sursa

Twitter News

Rachelle a postat o poza cu ea si noul ei coleg de filmari,Stephen Moyer(stanga).
Cameron Bright este acasa alaturi de familia lui si spera ca tuturor ne-a placut filmul.
David ne mai ofera 2 poze Aici si Aici
Jamie Campbell Bower a prezentat seara trecuta premiile KIDS BAFTA.
Jodelle ne arata un desen facut de ea.Aici.
Chaske Spencer se indreapta spre emisiunea Marthei Stewart.
Peter le multumeste tuturor pentru rarile de ziua lui.

Multumim Bianca si Mariana pentru ajutor.

Interviu cu Rob

MtvRadio a stat de vorba cu Robert.
Spune-ne cum a fost sa lucrezi cu Chris Weitz si ce parere ai despre ghidul lui de orientare pentru oameni celebri?
Cand ne-a spus despre asta,am fost surspins,nu am primit asa ceva de la vreun regizor.Ghidul acela avea 40-50 de pagini, si era in completarea celorlalte scrisori si mailuri pe care ni le-a trimis ca sa stim ca ne intelege si stie cum ne simtim.Si nu s-a schimbat pe tot parcursul filmarilor.Am fost impreuna cu el si sotia lui in Japonia sa promovam filmul,si pana si ei i se pare comic cat de multa atentie primeste.Chris este una din cele mai grozave persoane pe care le-am cunoscut.Este un sfant.Cred ca asta se si vede in film,pune mult suflet.
Personajul tau apare putin in film,te-ai simtit separat fata de ceilalti colegi ai tai?Ti-ai dorit ca Edward sa apara de mai multe ori?
Scenele cu halucinatiile au fost cele mai grele.Le-am editat mult.Nu-l joc de fapt de Edward,ci o manifestare a singuratatii si disperarii Bellei.O intrebam pe Kristen"Tu cum ai interpreta partea asta?"Cat despre singuratate,cred ca e ceva specific personajului meu,nu a fost ceva nou.
Il apreciezi pe Edward mai mult cu fiecare film?
E comic,pentru ca in timp ce citeam "New Moon",mi-au venit idei cum sa-l joc pe Edward in primul film.Este cartea pe care am inteles-o cel mai bine,l-a umanizat pe Edward pentru mine.In prima,de la ineput si pana la sfarsit,ramane acel personaj ideal,iar in a doua,greseste.Este depasit de toti.Cred ca asta il umanizeaza.
Esti o persoana romantica?
Nu prea am facut multe gesturi romantice in viata mea.Imi plac scenele romantice.Am simtit ca o mare parte a filmului este sfasietoare si reala.Nu simteam ca fac ceva doar pentru a fi romantic.Din multe privinte,este o poveste trista.Hmm...care e cel mai romantic lucru pe care l-am facut?
Ai cantat vreo serenada?
Oh nu(rade).Nu cred ca ar fi ceva romantic.Iti trebuie mult curaj pentru asta.De fapt,nu pot sa ma gandesc la cel mai romantic lucru pe care l-am facut.Am pus o floare in dulapul unei fete,Maria cand avem 15 ani,sau poate 14.Dar ea a crezut ca e de la altcineva,iar acel altcineva a pretins ca el a fost,ceea ce a fost super.
Ii multumim Juliei gif-ul cu Rob.

29 noiembrie 2009

Michael Sheen si Kate Beckinsale

Michael Sheen si fosta lui sotie,Kate Beckinsale,au fost vazuti ieri in LA.Cei doi au impreuna o fetita pe nume Lily.

Sursa

Poze noi cu Dakota

Dakota a fost fotografiata cand mergea spre ora de pilates.

Sursa

In Romania


Multasteptata carte a lui Stephenie Meyer,"Gazda" se gaseste din 19 noiembrie si in librariile din tara noastra,la pretul de 54.99 RON.
Aici gasiti mai multe detalii.

De asemenea si Cartea Ilustrata a filmului "New Moon" este disponibil la noi ,la pretul de 36.99 RON.
Aici il puteti cumpara.

Si tot cei de la Rao,ne ofera si cartea "Luna Noua" avand pe coperta,posterul oficial al filmului,la pretul de 39.99 RON.
Aici o puteti cumpara.

Multumim Alexandra.

Sedinta foto Rob

Am gasit cateva poze cu Rob de la o sedinta foto din Japonia,cand el impreuna cu Chris Weitz,au mers acolo sa promoveze "New Moon".

Si inca 3 poze mai vechi cu Rob.

Aici gasiti cateva poze cu el din "Remember Me".
Sursa si Sursa

Interviu cu Jackson Rathbone

ChartAttack au stat de vorba cu Jackson Rathbone(Jasper).
Ai impresia ca viata ta se concentreaza numai in jurul "Twilight"?
Nu chiar,mai fac si alte lucruri inafara de "Twilight".Fiind muzician,am trupa mea,"100 Monkeys",si oricand nu lucrez la un film,lucrez cu ei.Este o placere ca pot face parte din Twilight",dar mai fac si altceva.Chiar si in materie de filme,anul asta o sa produc primul meu film."Twilight" mi-a adus foarte multi fani,care acum sunt interesati si de alte proiecte,ne sprijina in tot ce facem.
Vezi "Twilight" ca pe o binecuvantare,sau iti este frica sa nu fi catalogat?
La inceput am fost putin ingrijorat.Mi-am intrebat managerul cand mi-a spus despre rol :"Este potrivit acest film?O sa ma raman blocat cu el?"Dar cu fiecare film,si personajul meu se dezvolta,nu numai fizic.Cand faceam teatru,am fost invatat sa pot sa joc orice personaj.Desigur ca imi este frica sa nu raman catalogat drept vampirul ala din "Twilight",dar cred ca totul tine de ce voi face in viitor.Chiar si in viata normala,sunt o persoana multilaterala,am o trupa,am muzica mea si am si cariera de actor.Eu ma consider mai mult artist decat actor.
"Twilight" nu este cel mai rau loc pentru un cantaret rock'n'roll.Vampirii au si ei o latura asa,nu?Si sigur si fanii care au vazut filmul,se bucura ca si tu esti muzician.
Toti fanii au sprijinit trupa,dar avem si fanii care nu sunt fanii ai cartilor.Noi nu suntem Jonas Brothers,melodiile noastre nu sunt despre iubirea fata de vecina,ci despre bautura,despre rau,despre femei care fura si inseala.Daca asculti muzica noastra,poti sa-ti dai seama ca este usor orientata spre bluess.Ne plac trupe precum "The Doors" sau "The Rolling Stones".De multe ori lumea ne compara cu Tom Waits sau Coldplay.Speram ca muzica noastra sa fie acceptata,noi cantam ce ne place.
Ce parere au colegii tai de trupa despre statutul tau de vedeta de cinema?
Sunt prietenii mei din liceu,ma cunosc inca de cand ma gandeam daca sa ma mut in LA sau nu.Aveam 18 ani pe atunci.Au fost alatauri de mine tot timpul.Intotdeauna ne-am inteles foarte bine.Prietenia noastra ne-a inspirat sa facem muzica,nu succesul meu dupa "Twilight",care nu m-a schimbat deloc.Am langa mine prieteni care ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant.Sunt exact la fel ca inainte de "Twilight" si asa voi ramane.Am auzit undeva ca faima ii schimba pe oamenii din jurul tau,dar nu pe tine.Si cred asta.Anumite persoane din jurul meu sunt la fel ca la inceput,pe cand unele ma vad ca pe o mare vedeta.Pentru pritenii mei sunt acelasi.Faptul ca joc intr-un film e doar meseria mea.Ei sunt adevaratii mei prieteni,pentru ca la sfarsitul zilei ei stiu sa nu creada in ce scriu ziarele.Jackson este doar un tip obisnuit caruia ii place sa cante alaturi de prietenii lui.

28 noiembrie 2009

Sedinta foto Taylor

Cateva poze noi cu Taylor de la o sedinta foto mai veche.Gasiti mai multe la sursa.

Ne cerem scuze,dar in seara asta nu ajungem la intalnire,Eve are concert,iar eu am oaspeti.Multumim pentru intelegere.Sa fiti cuminti :D
Sursa

Interviu cu Dakota

Iata si interviul Dakotei pentru EW.com.
Unde esti acum?
La scoala,ascunzandu-ma de profesori sa nu ma vada vorbind la telefon.Teoretic,este permis,orele nu au inceput inca.
Cum e sa te intorci la scoala dupa ce ai terminat filmarile?
Asa e viata mea.Sunt obisnuita cu asta.Sunt foarte norocoasa ca pot merge la scoala si pot face ce-mi place si sa particip la proiecte mari si importante.
Care crezi ca va fi reactia colegilor tai fata de film?
Majoritatea au vazut deja filmul,sunt foarte entuziasmati.Mai mult ca sigur o sa vorbim astazi despre asta.
Care a fost reactia ta cand ai aflat cat de mari au fost incasarile?
Sunt multi fani ai cartilor si ai filmului,este incredibil cat de multi au mers in primele zile sa vada filmul.Stiu ca multi au stat zile intregi in fata cinematografelor pentru asta.Cred ca e chiar bine ca toti au ajuns sa-l vada cand a aparut.
Stiai ca o sa fie ceva mare.A fost si cea mai mare premiera?
Nu cred ca am realizat cat de mare va fii,dar stiam ca va fi multa lume,mai ales fanii.Fiecare e fan in modul lui.
Ai sarbatorit in vreun fel succesul filmului?
Eu sunt asa o parte mica in filmul asta,Rob,Kristen si Taylor sunt cei importanti.Ei au muncit foarte mult.Eu am fost o saptamana si jumatate si m-am distrat foarte mult.A fost placut sa fac parte din acest proiect.
Ai fost fana dinainte de a primi rolului?
Da,citisem cartile dinainte.
Jane,personajul tau ,este foarte rea.A fost distractiv sa fi un personaj rau?
Da,e prima data cand fac asta.Jane e un personaj caruia ii face placere sa fie rea si sa le provoace dureri oamenilor.A fost fascinant sa o joc.A fost unul dintre motive pentru care vroiam acest rol.
Oamenii te trateaza diferit dupa ce te-au vazut intr-un rol negativ?
Presupun ca fanii seriei ma vor vedea diferit,dar cred ca asta si presupune meseria de actor,sa te manipulezi astfel incat sa devii compatibil cu personajele,ca si cum ai fi o panza alba si te colorezi cu personajul.Iubesc sa fac asta.Si iubesc ca pot sa joc personaje foarte diferite.Probabil ochii mei rosii ii vor surprinde pe oameni.
Sunt infricosatori.Au fost lentile,nu?
Sunt pictate manual.Nu am mai purtat nimic in ochii mei,si a fost un sentiment nou pentru mine.Aveam pe cineva care le punea si le dadea jos.Poti sa le simti.Dar dupa o vreme,te obisnuitesti.
Te-au ajutat sa intri mai bine in pielea personajului?
Da,iti ofera o privire infricosatoare indiferent de ce urmeaza sa spui,asa ca m-au ajutat.
In cate filme "Twilight" o sa te mai vedem?
Al treilea aste deja gata.In el o sa ma vedeti.
Si dupa asta?
Inca nu stiu nimic despre "Breaking Dawn".
Si alte proiecte noi?
"The Runaway" apare in primavara urmatoare,unde joc alaturi de Kristen,si probabil dupa o sa ma apuc de ceva nou.

Interviu cu Anna Kendrick

Entertainment Weekly au postat interviul lor cu Anna Kendrick.
Se compara experienta "New Moon" cu "Twilight"?
Am simtit ca este ceva mult mai mare,dar in fond cred ca a fost la fel de bun ca si "Twilight",numai cu mai multi actori.Am avut un semtiment de déjà vu.Si am fost si mai putin emotionata de data asta.
Spune-ne o intalnire memorabila pe care ai avut-o cu un fan.
Era o fata in Vancouver,care a venit la mine si mi-a zis sa-i dau ceva lui Taylor data urmatoare cand il vad.Dar eu nu eram sigura cand urma sa fie asta,asa ca nu am luat nimic,desi mi-a spus ca avea acel lucru tot timpul cu ea,in caz ca intalneste vreun actor pe strada.Si acum ma intreb oare ce era.
Cum crezi ca rolul acesta ti-a ajutat cariera?
Este clar cel mai vizionat lucru pe care l-am facut.Rolurile din "Up in The Air" si "Pilgrim vs.The World" se datoreaza filmului "Rocket Science".Este ciudat,regizorii acestor doua filma m-au sunat,nu dupa ce ai vazut "Twilight".Desi majoritatea fanilor de acolo ma cunosc,se pare ca regizorii nu.
Te-ai gandit ca poate "Twilight" ar fi putut avea un efect negativ asupra carierei tale?
Nu.Sunt constienta ca exista sa parti rele.Dar pentru ca joc rolul unei fete blege,nu cred ca oameni isi vor aminti de mine ca fiind regina vampirilor sau ceva.
Cum a fost sa lucrezi cu George Clooney la "Up in The Air"?
Grozav!Anul asta a fost unul super,dar si foarte stresant,intr-un mod bun.A fost putin intimidant sa lucrez alaturi de George.Facea glume despre "Twilight" de multe ori ,pentru ca filmam si pentru "New Moon" in acelasi timp.Zicea ca sunt o tradatoare cand ma intorceam la "Up in The Air".

27 noiembrie 2009

Sedinta foto Alex Meraz

Cateva poze de la o sedinta foto a actorului Alex Meraz.

Sursa

Interviu cu Taylor

Taylor a fost invitat la emisiunea "Lopez Tonight".

Sursa

Poze noi cu Jackson

Jackson Rathbone impreuna cu colegii lui de trupa au cantat la celebrul club "Viper Room".

Aici puteti viziona un clip cu trupa "100 Monkeys".
Sursa

Interviuri cu Ashley

Mai jos gasiti doua clipuri cu Ashley la "The Today Show" si la Alexa Chung.

Sursa
Aici gasiti cateva poze cu Ashley din Chicago.
Multumim Alexandra.

Interviu cu Melissa Rosenberg

Melissa Rosenberg,scenarista filmului "New Moon" a vorbit cu cei de laMtv despre cateva schimbari aduse filmului.
Cadoul Bellei : Melissa este foarte mandra de scena in care Jacob ii face cadou Bellei un prinzator de vise urate:"Imi place mult cand Jacob ii ofera Bellei acel prinzator de vise.Este prima lu iaparitie si vroiam sa atrag atentia asupra relatiei lor,cadoul semnifica atat iubirea lui pentru Bella,cat si gelozia lui Edward pentru Jacob.Acel cadou mi s-a parut potrivit mai ales ca este ceva specific nativilor americani,dar si pentru ca exista foarte multe vise in film."
Bataia Cullenilor : desi in carte,intalnirea cu membri Volturi decurge fara multa actiune,Melissa a vrut sa schimbe acest aspect in film :"In carte,la final,Bella,Edward si Alice ajung la Volturi si exista posibilitatea ca ei sa nu se mai intoarca.Exista multa tensiune,dar este exprima prin dialoguri,iar eu vroiam sa fac acel conflict extern.Chris,cascadorii si Daniel Cudmore(Felix) au facut o treaba minunata cu asta !"
Cauza mortii necunoscuta : moartea lui Harry Clearwater joaca un rol important in carte,unde se spune ca moare din cauza unui .atac de cord.In film,aparitia Victoriei il ucide.De ce schimbarea asta?"Pai in cartea,moarte lui nu e prezentata direct desi rolul ei este foarte important,aceasta fiind motivul pentru care Edward hotaraste sa se duca la Volturi,dupa conversatia cu Jacob la telefon ,cand acesta ii spune ca Charlie este la o inmormantare.Asta lanseaza cel de-al treilea act al filmului.Stephenie nu mentioneaza cauza infarctului si m-am gandit ca ar putea fi ceva ce il sperie.Asa am putut sa o integram si pe Victoria in poveste si avem si cateva scene chiar frumoase cu ea,care se potrivesc foarte bine atat cu cartea,cat si cu filmul."
Laurent : din pacate pentru fanii lui Edi Gathegi,el nu a primit foarte mult timp in film,murind rapid.Melissa a spus ca regreta faptul ca nu a putut insista asupra lui Laurent:"Trebuia sa renuntam la o parte din povestea lui,la drumetia lui in Alaska,intentia lui de a vegetarian,si relatia cu clanul Denali,pentru ca incetineau actiunea.Mi-ar fi placut sa fi adaugat mai multe in film despre asta."

Peter si familia

Peter si familia lui sunt pe coperta noului numar al revistei People Extra.

Sursa

Michael si Justin

Cei doi au fost impreuna la MMPA Diversity Awards,unde Justin a fost premiat.

Sursa